Завтра, 11 березня, закриють для авто Київській міст. Схема об’їзду

Завтра, 11 березня, закриють для авто Київській міст. Схема об’їзду
  • В ніч з п’ятниці, 10 березня 2107 року, на суботу, 11 березня, перенесуть контактну мережу тролейбуса на правий бік Київського мосту.
  • Рух автівок та пішоходів буде повністю заборонений.

Фахівці Вінницького національного технічного університету провели дослідження пасажиропотоків та склали схему об’їзду закритої для пересування ділянки.

Тролейбуси, автобуси та маршрутні таксі будуть курсувати Київським мостом по двох з чотирьох смуг:

  • Тролейбуси №3, 8, 9 13, 15
  • Маршрутне таксі 8Б, 16А, 17А, 23А, 28А, 31А
  • Автобус №16

 Також мостом буде дозволено рух техніці швидкого реагування.

Відео дня

«Ми розуміємо, що обмеження руху транспорту через міст викличе незручності. Не виключаємо, що на об’їзних шляхах можуть створюватися затори. Хочемо вибачитися перед вінничанами за такі тимчасові незручності, але питання реконструкції мосту дуже серйозне і стосується безпеки руху», - зазначає заступник міського голови Микола Форманюк.

Для того щоб збільшити пропускну здатність об’їзних доріг, буде частково змінять схему руху приватного транспорту. «Рух легкового транспорту буде здійснюватися через вулицю Соборну. Що стосується великовагового, то він буде рухатися по вулицям Магістратській (колишня Першотравнева) та Князів Коріатовичів (колишня Свердлова)», - розповідає директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Олексій Пидоченко.

Схема об'їзду:

 

 В той же час, посилять контроль з боку Національної поліції за паркуванням транспорту по вулиці Соборній, щоб він не створював перешкод для руху.

Всі смуги руху на Київському мосту заплановано відкрити для руху у листопаді 2017-го. Саме тоді мостом зможе рухатися в обидва боки громадський транспорт та пустять приватний. Але ремонтні роботи, які не впливають на трафік автівок, ще продовжуватимуться. Їх завершення залежатиме від погодних умов. До повного завершення реставраційних робіт пішохідні переходи будуть закриті. ​

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up