Ремонт Київського мосту оцінюють в 67 мільйонів. Влада оголосила тендер

Ремонт Київського мосту оцінюють в 67 мільйонів. Влада оголосила тендер
  • На сайті публічних закупівель Prozorro з’явився тендер на реконструкцію Київського мосту
  • Очікувана вартість робіт — 67 мільйонів гривень
  • Окрім того, збираються відремонтувати кіноконцертний зал «Райдуга» та збудувати стадіон для школи №27

Департамент капітального будівництва подав тендер на виконання «реставрації мостової споруди через ріку Південний Буг по вулиці Чорновола». Цей міст називають Київським або П’ятничанським, і про його стан «20хвилин» писали весною та влітку цього року.

Що планують зробити?

У тендерній документації пишуть, що виконавець реконструкції має не тільки повністю замінити дорожнє покриття мосту, але й «відремонтувати та підсилити несучі конструкції». Тобто, опори, арки, нижні поверхні плит мосту, тощо.

Відео дня

Додатково до цього, майбутній виконавець, що переможе за тендером, повинен збільшити проїжджу частину, вирішити як краще влаштувати зливову каналізацію та замінити опори контактної мережі тролейбусів.

Скріншот з тендерної документації

Так виглядав міст у серпні 2016 року:

Previous Next

Оголошена вартість тендеру — 67 мільйонів гривень. Реверсивний аукціон (ставка йде на зменшення ціни, а не на її збільшення — авт.) системи Prozorro має зменшити остаточну вартість реконструкції Київського мосту.

Строки виконання робіт — 2016-2017 роки.

Наразі, пропозицій на реконструкцію мосту ще не найдійшло. До 26 жовтня виконавці робіт можуть подати пропозицію, а сам аукціон почнеться з 27 жовтня.

Ще один тендер — реконструкція «Райдуги»

Усього департамент капітального будівництва подав три тендери за останній час в системі Prozorro.

Зокрема, тендер на реконструкцію кіноконцертного залу «Райдуга», що знаходиться у Центральному парку Горького зараз очікує кваліфікацію переможця.

За торгами це став консорціум «Група компаній "Енергобуд», що запропонував 2 мільйони 150 тисяч гривень (початкова вартість робіт, що була запропонована на аукціоні — 2,9 мільйони гривень.

За ці кошти виконавець має підсилити опорні конструкції, металеві балки, бетонні перемички та забезпечити «водозахисні заходи» для підвалу.

До нового року у школи №27 буде новий стадіон

Тендер на реконструкцію стадіону для школи №27, що на Тяжилові, з міського бюджету отримав майже півтора мільйона гривень. Втім, сума не зменшилася і департамент капітального будівництва уклав договір з фізичною особою підприємцем Сорокопуд Марина Олегівна.

За єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, ця особа проживає в Києві та має право здійстнювати «Будівництво житлових і нежитлових будівель».

Виконавець робіт має закінчити реконструкцію стадіону до 31 грудня 2016 року. Але ніякої тендерної документації та інших документів, що підтверджують можливості виконавця — немає.

Читайте також:

Іржава арматура та з’їжджаючі опори Київського мосту бентежать тільки містян

Київський міст міцніший, ніж він виглядає. А виглядає він погано

Як вінничани зможуть контролювати владу із “Прозорро”?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    А ще прийдеться зробити поворот на Театральній, бо інакше тролейбусу, щоб з депо на підшипниковий завод встигнути на 5.50 до першого рейсу, доведеться виїжджати о 4.20 і їхати масив, звідти на центральний міст і через Нансена на Київську.а так би все таки хотілося, щоб закрили і відремонтувати відразу увесь міст, а не так що половину закрили, а по половині в два ряда їдуть.
  • Анонім

    Цікавий момент: перед тим, як ремонтувати площу Гагаріна, збудували поворот на Урожаї, щоб не залишати величезний масив без трамваїв.

    Було б логічно спочатку поставити міст з Гонти на п'ятничани, а потім вже ремонтувати міст на Чорновола.
  • Анонім

    Так на 27 школе и так стадион с штучнім покрытием...
  • Усатий В'ячеслав

    Вгадайте з першої спроби яка юридична особа виграє тендер

    Daily reply Усатий В'ячеслав

    чому юридична особа

    Анонім reply Daily

    А що, фізична?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 На Вінниччині ввели обмеження використання електрики підприємствами 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up