Вінничани обурюються, що не продумали план об’їзду Київського мосту. Але вихід є

Вінничани обурюються, що не продумали план об’їзду Київського мосту. Але вихід є
  • Вінниця сьогодні через ремонт Київського мосту застрягла в заторах.
  • Наші читачі коментують та обурюються з приводу непродуманого плану об’їзду.
  • Тим часом в Києві на мосту Патона впроваджують систему Road Zipper, яку можна було б застосувати й у нас.

На сторінці у Фейсбуці «Новини Вінниці vn.20minut.ua» ми виклали публікацію «Від сьогодні рух по Соборній відкрили. Вже зранку - затор у вісім балів (ФОТО)». Під дописом наші читачі активно коментують новину.

«І це вихідний день, а що буде в понеділок?», - запитує вінничанка Ірина Лисак

Читач Сергій Григоренко пише: «Просто замість клумб, фонтанів, живих квіткових скульптур, плитки тротуарної та всілякої іншої мішури за ці роки повинні були розвивати інфраструктуру міста. Цей міст вже напевне більше ста років такого розміру, а на скільки збільшився потік транспорту? Як казала Раневська, що толку штукатурити фасад, якщо каналізація згнила. А тепер маємо колапс в місті».

Відео дня

Олексій Постовитюк зазначає, що потрібен паромний міст. До речі, на цю тему журналіст «20 хвилин» Валерій Чудновський писав матеріал. Деталі можна прочитати в публікації «Понтонний міст. Вінничани пропонують нові об’їзди через ремонт Київського мосту»

Ми,  в свою чергу, знайшли ще один варіант, який може вирішити проблему – це система Road Zipper для безпечного реверсу. Її вже запроваджують на мосту Патона в Києві.

 Як повідомив заступник мера столиці Ілля Сагайдак на своїй сторінці в Facebook система з'явиться не тільки на мосту, але і на проспекті Соборності до Дарницької площі.

Road Zipper являє собою бар'єр (пов'язані між собою секції, кожна з яких важить понад 450 кг) і спеціальну машину, яка здатна змінювати положення відбійника. Робота машини здійснюється без перекриття руху. Практично це означає, що вранці буде додана одна-дві смуги в бік центру, а ввечері - в зворотному напрямку.

Подібні системи є на мосту Золоті Ворота в Сан-Франциско, мосту Коронадо в Сан-Дієго, мосту Теодора Рузвельта у Вашингтоні і в інших містах і країнах.

Як працює Road Zipper, дивіться у відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Юрий Бондарук

    Ху іс ху? "Київський" міст розділив населення Вінниці на "ЕЛІТУ міста" і так зване "остальне бидло" (до якого сам відношусь). Ви думаєте, що міст закритий для всіх? Ви помиляєтесь! ПолЮціонери (подростковое ночное неконтролируемое семяизвержение) пускають для проїзду таких самих полЮціонерів або остальну падаль нашого міста. Це для НАС міст закритий. Це МИ стоїмо у заторах, матюкаємось, чекаємо ЙОГО ремонту і відкриття, а ЄЛІТА, як їздила так і їздить по "Київському" мосту і радіє, що вона "ЕЛІТА")))) Де активісти з фотоапаратами? Де дорожній контроль? Чому ніхто не викладає фото іномарок, що їздять по "закритому" мосту?
  • Гоша

    Полный п***ц б*****ь....

  • Глобазоид Афромарк

    Он люди пишуть, що Київський мост не ремонтують-на мосту 2 робітника, під мостом  жодного! І громадський транспорт по ньому ходить-то який це ремонт?

    Нащо взагалі рух по мосту закрили? Що це за знущання над вінничанами?
  • Nik

    А по вулиці Крутий узвіз зробити понтонній міст на інший берег?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up