Що вінничани пишуть у соцмережах про ранкові поїздки на роботу та навчання

Що вінничани пишуть у соцмережах про ранкові поїздки на роботу та навчання
ФОТО - Сергей Довгань
  • Вінниця сьогодні через ремонт Київського мосту застрягла в заторах.
  • Вінничани обурюються такою ситуацією, а дехто радіє, що має велосипед.
  • Ми підібрали, що містяни пишуть у соцмережах про вінницький «транспортний колапс».

«У Вінниці транспортний колапс. Центральний міст забитий вщерть. Трамваї, толейбуси, авто - все стоїть...довелось пішки йти через міст аж до Театральної...Я в жасі», — пише Леся Мороз.

«Швидкість руху транспорту по Соборній сьогодні навіює бажання змавпувати пекінський досвід: забороняти виїзд по парних та непарних датах приватним автівкам, номери яких закінчуються на парні та непарні цифри. Від себе додам: а машинам з "безцифровими" (літерними) номерними знаками - взагалі до завершення ремонтних робіт на Київському мосту :)», — пише Максим Царенко.

Відео дня

«С Киевской на 600-летия через центральный мост на гироскутере 35 минут, велосипедом во второй пульсовой зоне 24 минуты. От порога до порога. Осталось выяснить сколько выйдет по времени машиной», - йдеться у дописі Олександра Олійника.

«А це перший робочий день після закриття мосту по вул. Київський. Соборна стала, напевне надовго. Зате ФІЗОшка як не є, а дуже корисна», — коментує ситуацію на вулицях міста Сергей Довгань.

RIA/20minut продовжать слідкувати за ситуацією із Київським мостом. А поки що пригадайте, як починався ремонт:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Dennis Kuznetsov

    Новоушицькаї селищна об’єднана територіальна громада втілює суттєві зміни у розвиток інфраструктури:

    http://pvisti.info/index.php/politics/2993-i-navedut-poriadok

  • Понты

    Это жити по новому))) При бандите Яныке такого цирка не было))))



    зы.  Я тащусь тут в другую часть города нельзя доехать))) А  быдло власть вешает лапшу про безвиз)))))))





    ха ха ха ха ха ха ха ха

    З.А.Глядач reply Понты

    Просто при "бандитові Янику" ніхто б і не писнув. Всі позатикали б роти і робили вигляд,що так і потрібно.

    Иванов Иван reply З.А.Глядач

    глыдач при цему долбо..ви яныку говорылы побильше
  • Alexey Shytov

    а на окружной сделали вид, что залатали часть ям (район поворота на Стрижавку). теперь объезжаем не только "латки", но и выбитые из них куски СВЕЖЕГО "асфальта". Ну че за мудаки блин...???

    Пішохід reply Alexey Shytov

    Давайте краще скажемо про те, що серед тих, хто щодня їде машиною, лише малий відсоток тих, кому це дозволяє зарплата. Особливо якщо врахувати ще масло, підкручування всяких гвинтиків-шпунтиків, свічки та безліч іншого.

    Нагадую, усі бажаючі можуть купити квиток за 240 гривень в кіоску і їздити цілий місяць 2 видами транспорту без жодних обмежень

    Ванадій Петрович reply Пішохід

    По комменту видно, що пішохід.  Свічки та гвинтики підкручує. ))

    Пішохід reply Alexey Shytov

    По-перше, треба заборонити "блінати" В ПУБЛІЧНИХ МІСЦЯХ.

    По-друге, Вінниця не має окружної дороги, а має об'їзну, бо повне коло вона не утворює.

    По-третє, латали там, бачила зблизька

    З.А.Глядач reply Пішохід

    А що потрібно замість "блінати"-оладкати? ))
  • Иванов Иван

    мени цикаво де беруть гроши на пальне пры такий зарплати?як я бу в уркаини перевахно  ходыв  пишкы  то було 8 рокив назад
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up