За безкоштовною допомогою юриста можна звернутись у новий офіс “Вільної громади”

За безкоштовною допомогою юриста можна звернутись у новий офіс “Вільної громади”

Приймальня громадської організації “Вільна громада” змінила свою адресу. Відтепер стипендії для спортсменів та юридичну допомогу можна буде отримати на Пушкіна.

Час від часу кожному потрібна кваліфікована допомога, порада чи консультація. Саме тому з ініціативи громадського діяча, голови ГО «Вільна громада» Валерія Боднарчука було створено громадську приймальню організації. Раніше вона розташовувалася за адресою Архітектора Артинова, 16. Тепер шукати допомоги треба за адресою Пушкіна, 4.
— Ми вже маємо досвід такої діяльності, за декілька років – сотні звернень. Завжди докладаємо максимальних зусиль, аби вирішити те чи інше питання.  Наші двері завжди відкриті для громадян. Допомагаємо їм розібратися у власних правах, навчитися ці права захищати, - каже Валерій Боднарчук.
Громадяни можуть звертатися до організації  із будь-яких питань, каже Вадим Боднарчук. Навіть за… стипендіями.

— Стипендії для спортсменів - моя особиста програма, яку я започаткував декілька років тому. Є стипендії різні: є по 500 гривень, але в цю саму чергу діти віком 11-12 років тримуєть. Є стипендії по 1000 гривень - майстри спорту різних напрямків, є й від двох тисяч - для майстрів спорту міжнародного класу. Таких людей - десятки, Наприклад, я опікуюся хлопцями із багатодітних сімей, які стараються, досягають результатів. Я цей месседж чую навіть не так від спортсменів, як від самих тренерів. Вони говорять про те, що в людини є перспектива, але немає можливості її підтримувати.  Хоча, взагалі, для отримання стипендії не обов'язково бути спортсменом. Ми підтримуємо людей, які можуть бути гарним прикладом для інших, - розповів очільник "Вільної громади".

Приймальня працюватиме із понеділка до п’ятниці з 10.00 до 17.00 години (13.00-14.00 – обідня перерва). Щовівторка та щочетверга у приймальні також можна буде отримати безкоштовну юридичну консультацію. Особистий прийом голова організації Валерій Боднарчук проводитиме  раз на тиждень.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up