Як у Вінниці в дитячому садку ярмаркували

Як у Вінниці в дитячому садку ярмаркували
Крім традиційного свята осені, яке проводиться для кожної групи окремо, у дитячому садочку №77 вирішили влаштувати особливе свято-ярмарок для усіх діток та їх батьків прямо на подвір’ї закладу.

Того теплого осіннього вечора батьки не поспішали забирати своїх малят із садочка. Адже на них чекав святковий концерт та осінній ярмарок на подвір’ї садочка.
Принесені з дому батьками та вихователями дари осені, солодощі та сувеніри, зроблені власними руками розмістили на столах. Усе це можна було купити, але потім, спочатку головна подія – концерт. Музичні керівники заздалегідь розробили спеціальний сценарій і кожна група показувала свої таланти батькам та гостям свята. Тут були і пісні, і танці, хороводи, веселі ігри та конкурси. Навіть справжній аукціон влаштували, на якому продавали "кота у мішку". В результаті найщедріші батьки отримали садові рукавички, а їх малеча – магнітну азбуку. Та на цьому участь батьків у святі не обмежилася, вони брали участь у конкурсах разом з дітьми. Особливо всіх потішило змагання, на якому донечки мали нагодувати своїх татусів. Кухарі постаралися, варенички вийшли смачнючі і батьки залюбки навипередки ласували ними. Щоправда, переможця визначити так і не вдалося, тому перемогла дружба.
Після концерту усі дорослі могли купити якусь смакоту своїй малечі і жодна дитина не пішла зі свята без покупки. І хоч ціни на ярмарку були символічними, виручених грошей вистачило на те, щоб обновити спортивний інвентар у садочку. Тож свято пройшло не тільки весело але й з користю.

Хоча цьогорічна осінь радує сонячними днями, не слід відкладати парасолі далеко. Вони можуть не тільки захистити від дощу, але й стати реквізитом для танцю. "Танець з парасольками" виконують дітки з групи №6

Відео дня
>

"Курчат по осені рахують", - про це нагадали маленькі "курчатка" з групи №4

Столи на ярмарку з дарами осені радували не тільки своєю пишністю. Таких приємних цін на звичайних ярмарках ніде не знайдете.

На початку ярмарку приєднатися до свята усіх закликають майбутні школярі, вихованці старшої групи №12

 Під бурні оплески батьків чотирирічні малюки разом зі своїми вихователями ведуть хоровод "Щедрий урожай"

Після трудового дня конкурс для батьків "хто швидше з’їсть вареники" - якраз те, що потрібно.


Вероніка Голубенко (4, зліва) та Катя Струк (4) не залишили своїх татусів голодними


Після успішного виступу старша група №14 ще раз вітає усіх глядачів. Для цих малюків це останнє осіннє свято у садочку, адже наступного року вони вже будуть поважними першокласниками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up