Вінничани дали оцінку роботі Порошенка (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Вінничани дали оцінку  роботі Порошенка (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
Вчора, 14 вересня було 100 днів, як Петро Порошенко заступив на пост Президента України. Журналісти "20 хвилин" вирішили дізнатися у вінничан, яку оцінку вони дадуть Порошенку.

Опитали вінничан в центральному парку, на Європейській площі та біля Макдональдсу. Думки людей розділилися. Одні підтримували Порошенка, інші казали що 100 днів занадто малий термін, щоб якось оцінити його дії. Люди старшого покоління відмовлялися говорити на камеру. А от молодь розповіла, що вони думають про президента.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Петруччо

    последний паренек совсем слабенький!!! иди поплачь в юбку, кому то!!

    или зарабатывай бабки!

    хе=хе reply Петруччо

    Але цей останній хлопець на відео виразив саму тверезу думку.найправдивішу,незазомбовану,реальну,не те,що придурки перед ним,які зазирають в рота кожному хапузі,кидалі-"господарю життя" і лише мріють стати такими ж покидьками з баблом,хоча на все життя лишаються рабами натомість

    патриот reply хе=хе

    пацан прав открыл правду,доллар по 14 вот чего добивался майдан? любди саи виноваты ,помните азаров говорил люди успокойтесь будет плохо економика страны рухнет,не послушались теперь во всем виним януковича потомучто он виноват нашли крайнего,поверьте лутше бы он был не было  б таких страданий и погибших 5000 человек,ЗАПОМНИТЕ никогда власть не поменяеться им наплевать на людей
  • Торонтуй

    Военный преступник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up