Відкрили новорічну ялинку без феєрверків. Зекономлені гроші передадуть воїнам

Відкрили новорічну ялинку без феєрверків. Зекономлені гроші передадуть воїнам
Гроші, які Вінниця зекономила на відкритті головної новорічної ялинки, передадуть на допомогу АТО.

Відкриття головної новорічної ялинки Вінниці відбулося на свято Миколая, 19 грудня. Олександр Положицький зі своїм гуртом «Тартак» відкрили свято під супровід своїх пісень.

У цьому році порушили традицію запускати феєрверки під час відкриття зеленої новорічної красуні. Гроші, які зекономили на феєрверках, влада передасть на допомогу бійцям АТО, - повідомляє прес-служба міської ради.

Люди віднеслися з розумінням до такого рішення та супроводили оплесками цю заяву від в.о. мера Сергія Моргунова.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Економлять, економлять і цих грошей не видно. Куди вони діваються.
  • Анонім

    Типа людей кто то спрашивал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up