Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?

Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?
"Свобода слова" на телеканалі ICTV 14 квітня пройшла із справжнім скандалом. Кандидата у президенти Олега Царьова кілька годин блокували у приміщенні телеканалу, потім закидали яйцями, побили і відвезли в генпрокуратуру з вимогами порушити на політика кримінальну справу. Іншого кандидата, Михайла Добкіна взагалі не пустилили на ефір, натомість облили зеленкою та обсипали борошном. Обох кандидатів розлючені мітингарі звинувачують у сепаратизмі та проросійських поглядах.

Під час прямого ефіру ICTV, - повідомляють "Подробности", біля будівлі телеканалу зібралися кілька сотень людей, обурених сепаратистськими заявами Царьова. Між протестувальниками та охороною кандидата виникла суперечка, люди побачили в руках охоронців зброю, та викликали міліцію. Як розповіли очевидці, в машині Царьова знайшли холодну та вогнепальну зброю, магазини до автомата калашникова, військову форму та документи.
Після другої ночі, коли політик покидав приміщення йому влаштували коридор ганьби: закидали яйцями, облили зеленкою, розірвали одяг і побили. Царьов намагався втекти у швидкій допомозі, але його звідти витягли і відвезли в СБУ. Там їм не відчинили, і його повезли в ГПУ. Там вимагають порушити на Царьова кримінальну справу за публічні заклики до повалення конституційного ладу в Україні. Зараз Царьов в генпрокуратурі, там чекають на генпрокурора.
- Я не присал заявления, когда на меня нападали прошлый раз, не буду писать и сейчас, - коментує своє побиття Олег Царьов. - И на западе и на востоке очень много хороших людей. Просто люди должны научиться жить друг с другом. если мы хотим сохранить страну - мы должны научиться, мы готовы переносить, не быть нетерпимыми к другой точке зрения. Я готов. Я выражаю точку зрения определенных людей и предать их, сдаться я не могу. Я приехал сюда, чтобы сказать, что есть возможность сохранить страну. надо просто услышать людей с другой точкой зрения.

Іншому кандидату у президенти під стінами ICTV теж дісталось на горіхи. Михайла добкіна облили зеленкою та обсипали борошном. Політик прийшов, щоб взяти участь у прямому ефірі програми Свобода слова. Однак біля входу його перестріли мітингарі, і до студії  політик так і не потрапив. Однак, пізніше заявив телефоном в ефірі, що мітингувальники пошкодили колеса його машини, а кількох його помічників побили. Чи дійсно заслуговують ці політики на таке відношення? Запрошуємо читачів до обговорення в коментарях.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    Для меня лично что "хайль гитлер", что "хайль путин" особой разницы нет. Один слава Богу уже история, другой хочет оставить свой грязный след в истории.
  • Anonymous

    Бандеромайдауны за них голосовать не будут, а вот настоящие ДАУНЫ - будут. Диагноз однако окончательный и это не лечится.
  • Anonymous

    какой поворот... Винницкие бизнесмены(простые и не простые чпшники) это не Винничане??? С вопросом о 565 можете обратится к этим ребятам http://hromadske.tv/ У них работа такая... запросы властям делать и выбивать ответы/результаты.
  • Anonymous

    Валiзы-Захiдний автовокзал-Великi Дiдушичi.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up