В Універмазі малюватимуть на піску, щоб допомогти діткам із зони АТО

В Універмазі малюватимуть на піску, щоб допомогти діткам із зони АТО
Благодійна виставка-ярмарок «Творимо добро» на підтримку дітей-переселенців з Донецька та Луганська працюватиме 27 вересня в Універмазі на третьому поверсі з 12 до 15 години. Вінничан чекає концерт від вихованців інклюзивної художньої студії, виставка-продаж картин та майстер-клас з малювання піском від художньої студії з Хмельницька.

- У такі скрутні часи потрібно підтримувати  мистецтво  дух дитини. Тому що саме діти потребують уваги, підтримки і духовного підняття. Тому ми хочемо допомогти дітям-переселенцям з Донецька та Луганська, - каже організатор заходу, голова ГО Арт-Фантазія Анна Василишина, - вихованці моєї інклюзивної студії  «Творимо разом»– дітки на візках та фізично здорові також виступатимуть на концерті.  

Крім концерту, вінничани зможуть купити картини, іграшки, прикраси, предмети декору на виставці-ярмарку. Для бажаючих працюватимуть майстер- по боді-арту, м’якій іграшці та бісеру. Навчати малювати на піску всіх охочих будуть митці з художньої студії із Хмельницька.

Анна Василишина навчає діток малюванню вже вісім років. Навчати діток на візку разом із фізично здоровими за словами Анни, дає дуже гарний ефект. Діти вчаться допомагати один одному, вчаться один в одного і з цього виходить щось нове, гарне та незвичне.

Відео дня

Виручені з продажу речей гроші підуть на допомогу дітям-переселенцям із зони АТО.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Добра справа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up