В Могилеві-Подільському рейдери знищують виробничі підприємства!

  • Кивалов Макс
17 грудня 2013 р. правозахисники ГО "Інстититут сприяння демократичному розвитку громад" та представник газети "33-й канал" виявили групу "тітушок", які в Могилеві-Подільському знищували обладнання виробничих підприємств, що не належать меру міста. Детальніше в заяві.
Начальнику Могилів-Подільського МВ УМВС------------------------------------------------------м. Могилів-Подільський, вул. Сагайдачного,4копія: Начальнику УМВС Україниу Вінницькій областіРусину Віктору Павловичу------------------------------------------------ Вінниця, вул. Театральна, 10, інд. 21050, т. 59-40-22,59-40-23, факс. 59-32-10

ЗАЯВА про вчинення злочину

До ГО "Інститут сприяння демократичному розвитку громад" за правовою допомогою звернувся директор ТОВ СП «Гарант» Мислінський В.П., який повідомив про факт рейдерського захоплення підприємства та розкрадання матеріальних цінностей організованою злочинною групою осіб до складу якої входять арбітражний керуючий підприємством Гецко Костянтин Сергійович (м. Вінниця. вул. Блюхера,29 , посвідчення № 1226 від 01.07.2013) та інші посадові й фізичні особи.

В результаті надання правової допомоги Мислінському В.П., 17.11.2013 р. до ТОВ СП «Гарант» прибула група правозахисників та представників ЗМІ з повноважним представником Мислінського В.П. які стали очевидцями того, що до житлового приміщення Мислінського В.П. за адресою: Проспект Незалежності, 152 невідомі особи протиправно не допускають повноважного представника Мислінського В.П., а до приміщення, що належить ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" не допускають директора цього підприємства. На місце пригоди було викликано наряд міліції.

Один із прибулих на місце події Каракай Микола Миколайович, якого ми підозрюємо як учасника ОЗУ, намагався переконати працівників міліції в правомірності дій осіб, що знаходяться на території ТОВ СП "Гарант" та намагався створити конфліктну ситуацію з представниками правозахисної організації та представниками ЗМІ, нанісши при цьому удар головою в обличчя представнику газети "33-й канал". Працівники міліції при цьому спостерігали та бездіяли.

Ось так реагує Микола Каракай на запитання присутніх чому він напав на журналіста газети "33-й канал"

В подальшому, в присутності працівників міліції, було встановлено, що вхідні двері в житловий будинок Мислінського В.П. зламані, а на території ТОВ СП "Гарант" група осіб газозварювальними пристроями здійснює порізку металевих конструкцій та обладнання, що належить ТОВ СП "Гарант" та ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" та вантажать їх на вантажні автомобілі.
Так райдери знищують в України виробничі підприєства та національну економіку в цілому

При огляді приміщення ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" було встановлено, що частина обладнання порізана та викрадена, а інша частина обладнання розукомплектована. За попередніми підрахунками ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" нанесено збитків на суму біля 100 тис. грн.

При попередньому огляді приміщень ТОВ СП "Гарант" встановлено, що там порізано та викрадено майже все металеве обладнання та матеріальні цінності. Частина порізаного обладнання ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" та ТОВ СП "Гарант", приблизною вагою 25-35 тон. ) вже була завантажена у вантажні автомобілі та готова до виїзду.

Один із робітників повідомив, що раніше ними вже відвантажено та вивезено металоконструкції з території ТОВ СП "Гарант" в кількості біля 180 тон. на 12-х вантажних автомобілях в м. Гнівань та реалізовано за готівку як металобрухт.

Цих кисневих балонів вистачить на знищення ще й сусіднього консервного заводу

Водії вантажних автомобілів не змогли надати будь-яких документів, що посвідчують право на вивезення з території ТОВ "М'ясопереробне підприємство "Гарун" та ТОВ СП "Гарант" металевих виробів, не змогли вказати дані особи яка їх найняла для перевезення металовиробів.
На цих автомобілях прибули "лвкаідатори" виробничих" підприємств
Працівники, які займались порізкою та погрузкою металовиробів, також не змогли вказати працівникам міліції особу, яка їх найняла та ненадали жодних документів на підтвердження своїх трудових договірних відносин.
Цих людей найняли "охороняти" майно підприємства, яке знищують та недопускати власника і журналістів

Ухвалою господарського суду Вінницької області від 20 травня 2010 року порушено провадження у справі № 10/60-10 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант".

29 жовтня 2010 року відбулось підготовче засідання в якому визнано безспірні вимоги Борбуляка М.Д. в сумі 625957 грн.

09 листопада 2010 року в газеті "Урядовий кур'єр" № 209 опубліковано оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Ухвалою суду від 24 січня 2011 року затверджено реєстр вимог кредиторів боржника Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант".

Постановою від 14 червня 2011 року боржника Товариство з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант" м. Могилів-Подільський код ЄДРПОУ 13317336 визнано банкрутом. Відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант" м. Могилів-Подільський призначено арбітражного керуючого Козаренка Євгенія Валерійовича.

Ухвалою суду від 22.07.13р. ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант" призначено арбітражного керуючого Гецка Костянтина Сергійовича ( див. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/32575949 )

30.10.13р. до суду від ліквідатора надійшов звіт про виконану роботу по справі та клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури на 3 місяці.

Ухвалою суду від 01.11.2013 р. продовжено строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство "Гарант", код ЄДРПОУ 13317336, просп. Незалежності, 152,Могилів-Подільський, Вінницька область, 24000 на 3 місяці.

Станом на 17.12.2003 р. арбітражний керуючий Гецко К. С. не прийняв відпопереднього арбітражного керуючого -ліквідатора Козаренка Євгенія Валерійовича майно ТОВ СП "Гарант", власник даного підприємства Мислінський В.П. непопереджався арбітражним керуючим Гецко К. С. про те, що підприємство чи його обладнання виставлено на продаж, а тому воно не могло бути проданим, обладнаннявивозилось безобліково, без присутності арбітражного керуючого, без наявності будьякий правовстановлюючих документів, а тому в діях арбітражного керуючого таінших осіб вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.ст. 191,194,197(порушення обов'язків щодо охорони майна, 198 364, 365, 367 КК України.
Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 55, 56, 214,215 КПК України,-ПРОШУ:
1) Прийняти та невідкладно зареєструвати подану мною заяву про вчинення злочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань та видати мені пам’ятку про процесуальні права та обов’язки.

2) Розпочати за цією заявою про вчинення злочину досудове розслідування у формідосудового слідства за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ст.ст. 191,194, 197, 198 364, 365, 367 Кримінальн6ого Кодексу України.
3) Повідомити мене письмово у встановленому законом порядку та строк про початок кримінального провадження та закінчення досудового розслідування вказаного злочину за ст.ст. 191,194, 197, 198 364, 365, 367 Кримінального Кодексу України.


Відповідно до вимог ст. 214 КПК України повідомляю, що мені відомо про кримінальну відповідальність за ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Директор Інституту, член Громадської Ради
при Вінницькій обласній Раді,
представник Мислінського В.П. М.О. САВОЛЮК

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коля

    Что за бред?
  • Оникова Танечка

    то унсо стало на сторону розграбованого рейдерами підприємтсва! а "оновлений" правий сектор на сторону рейдерів, ой... на сторону нових власників-збирачів металобрухту.Багато стає зрозумілим
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up