В "Інтершику" дітям зі школи-інтернату робили зачіски та макіяж

В "Інтершику" дітям зі школи-інтернату робили зачіски та макіяж
Щоб адаптувати дітей з інтернату до дорослого життя, благодійна організація «Сонячна країна» розробила цілу програму. Сьогодні дітям робили зачіски та проводили майстер клас з візажу.

Благодійна організація «Сонячна країна» проводить тренінги та майстер класи з дітьми  усіх інтернатів та дитячих відділень Вінниччини. В залежності від віку дітей розважають по-різному. Малечі показують фокуси, а підлітків ведуть у боулінг та влаштовують для них дискотеки.

А ще дітей навчають. Наприклад, проводять для них уроки етикету чи майстер клас з візажу. Так, сьогодні, 27 березня,  в «Інтершику» дітям з Прибузької школи–інтернату  робили зачіски та навчали наносити макіяж. 

Previous Next

Відео дня

- Наш проект називається «Разом допоможемо», - каже волонтер Христина. -  Він має на меті адаптувати у суспільстві дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та дітей з обмеженими можливостями. У програму входить пісочна терапія, тренінги з психологами та такі майстер класи. Також проводяться навчання з етикету та різні спортивні заходи.

Зачіски зробили не тільки дітям, а також і викладачам Прибузької школи-інтернату.

Previous Next

- Діти  з радістю беруть участь у таких майстер бо це точно їм знадобиться, - розповідає заступник директора Прибузької школи–інтернату Таїсія Дерипаска.  – Не всі підлітки вміють доглядати за собою.

Після майстер класів  дітей повели в «Мегамол». Тут їм накрили солодкий стіл, влаштували дискотеку та міні-змагання у боулінг.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Гарну справу зробили, трохи розвіяли дітей.
  • Мякуш Кристина

    Дякуємо Вам Евгене за те,що приділили нашому проекту увагу,адже він досить актуальний та необхідний для підтримки нашої молоді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up