У Вінниці найкращі радіотехніки

 У Вінниці найкращі радіотехніки
У Вінницькому національному технічному університеті уже втретє пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності "Радіотехніка".

 51 студент з 18 вишів України демонстрував свої знання з наступних дисциплін: «Основи теорії кіл», «Сигнали та процеси в радіотехніці», «Аналогові електронні пристрої», «Електродинаміка та поширення радіохвиль», «Цифрові пристрої та мікропроцесори».
- Цьогоріч проведення олімпіади відбулося на ще більш високому організаційному рівні завдяки спонсорській підтримці провідних вінницьких підприємств. За рахунок цього вдалося вручити цінні подарунки переможцям та організувати для учасників олімпіади культурно-розважальну програму, – каже відповідальний секретар олімпіади, доцент Андрій Семенов. - Була екскурсія по центру культури і виховання студентів, музею історії університету, національному музею-садибі Пирогова, ставці "Вервольф", відвідування ковзанки, кінотеатру та боулінгу. Нам вдалося не тільки провести олімпіаду на високому рівні, але й вибороти призові місця за свої знання з базових радіотехнічних дисциплін. Переможцем олімпіади з "Радіотехніки" став наш студент Володимир Тромсюк.
Друге місце поділили Василь Савицький з Київського політехнічного інституту та Дмитро Дадика з Національного університету імені Шевченка. Третіми стали Владислав Кайденко з Київського політехнічного інституту, Андрій Брянський з Одеського національного політехнічного університету та Сергій Костенко з Української інженерно-педагогічної академії з Харкова.
Командні здобутки молодих радіотехніків розподілилися так:
друге місце – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», друге місце – Вінницький національний технічний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Київський національний університет імені Шевченка, третє місце – Севастопольський національний технічний університет, Чернігівський державний технологічний університет, Житомирський військовий інститут імені Корольова Національного авіаційного університету, Національний університет «Львівська політехніка».
Переможцям олімпіади були вручені, окрім дипломів та кубків, цінні призи.
Обрання Вінницького національного університету як базового для проведення заключного етапу всеукраїнської студентської олімпіади та його здобутки на фоні інших провідних навчальних закладів України підкреслюють високий рівень підготовки фахівців зі спеціальності «Радіотехніка» у Вінницькому національному технічному університеті.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Где по этой специльности искать в Виннице работу? Лампочка, Аналог, Терминал, Маяк и иже с ними давно убиты, а они были основными потребителями кадров. Придется распространять волны и динамить по базарам. Эта специальность - чистейший атавизм советской эпохи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up