«Трам-пам-пам…» Вінничани співають через вибір США і постять рудих котиків

«Трам-пам-пам…» Вінничани співають через вибір США і постять рудих котиків

«Так багато Трампа у стрічці новин, що й собі хочеться ляпнути щось експертне». Так написав один з блогерів про те, як реагували користувачі Фейсбуку на результати виборів у США. А що писали вінничани?  

Вони не робили великих постів з розмірковуваннями про майбутнє, складним аналізом причин вибору американців чи передбаченням наслідків результатів виборів за океаном...

Але із вінницьких публікацій зрозуміло – такого результату голосування у США, який став відомим нам сьогодні зранку, 9 листопада, не очікували.

Врешті, люди стали постити смішні картинки про несподіванку. Шукати смішні фотографії рудих котиків із висолопленим язиком чи довгим чубом. Ще розійшовся у соцмережах уривок кіношної пісеньки з Ютубу зі словами «Вот и славно, трам-пам-пам…».

Відео дня

Ми зібрали пости вінничан із сьогоднішньої стрічки Фейсбуку, яким не стерпілося написати щось про Трампа. Не лінуйтеся пролистати. Буде цікаво, хоч б тому, що більшість із відібраних публікацій усе ж не про результати виборів, а… про рудих котиків:)




 

 
 



 










 

Читайте також:

Смерть Мотороли деякі вінничани святкували, як Новий рік. Добірка з соцмереж
Що пишуть у соцмережах про нічний землетрус у Вінниці (фото, відео)
У Вінниці пройде «капелюшний» флеш-моб на підтримку хворих дітей
Назад у дитинство: новий флешмоб «підірвав» вінничан в соцмережах
Як відомі вінничани вітали Вінницю на своїх сторінках у соцмережах
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Виталий Дужак

    Такі всі експерти по Трампу що ппц. Всі його ,як виявилось, знають 100 років. Я цікавився життям Трампа ще багато років тому, і то нічого про нього не знаю, крім того що про нього пишуть. Але ще кілька років тому ніхто його не хаяв і не ображав. Всі його знали як експерта з бізнесу і автора багатьох цікавих книг. Що я точно можу сказати, він цікавий і дуже потужний бізнесмен. А судити про людей треба по ділам а не по словам. І вже перестаньте обговорювати те що Вас не стосується і зрозумійте що ваша думка стосовно Трампа нікого не цікавить.
  • Анонім

    Над Киевом кровавый рассвет. От жара пригоревших пуканов свидомитов плавится асфальт... А как шустро свидорасты начали удалять свои посты, в которых поливали Трампа грязью, это просто заглядение)) Ждём хвалебных песен от нэзалэжных патриотов))
  • Муженко Дмитро

    I шо з того ? Ротшильдам i Рокфелерам все одно хто буде
  • Пупкин Вася

    Экспэрды рассуждают за чужого презика ! А за своего молчок . За обсуждение своего преза-олигарха можно в тюрягу попасть по статье ,,измена,, !

    Вальдемар Йодис reply Пупкин Вася

    Зрада

    Анонім reply Пупкин Вася

    Свой плевался. А жизнь повернула так что надо лизать)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up