Студентська Республіка у Вінниці провела круглий стіл

Студентська Республіка у Вінниці провела круглий стіл
  • Вінницька регіональна Студентська Республіка знову працює після 2-х років перерви.
  • За підтримки Студентської Ради Вінниччини вже провели круглий стіл на тему «Досвідчені експерти & амбіційна молодь».

 

Активісти зібрали немалу кількість експертів, які ділилися власним досвідом та думками. Центральним питанням дискусії стало – «Як досягти прогресу і миру на Вінниччині?»

Головний спеціаліст відділу молодіжної політики Микола Кобися, говорить, що бути активним – це значить бути поміченим у суспільстві. А ще важливо за будь-яких умов займатися своєю справо. Це, вважає Микола, є основною прогресу.

Відео дня

Присутні експерти також дали кілька порад. Так громадський діяк Максим Студілко говорив про важливе місце подорожей у житті людини. Таким чином можливо розширити власний кругозір і налагодити комунікації.

Власник УкрВіза та представник JoinUp у Вінницькій області Сергій Онуфрійчук вважає, що головним у досягненні прогресу є розуміння важливості сім’ї та її єдності.  

Також у дискусії брали участь: Засновник ГО «Рух дієвих демократів» – Павло Довгань, засновник молодіжного центру «КВАДРАТ» – Світлана Ярова,  представник «Прозоро Продажі» – Сергій Мовчан та інші.

Це перший захід після довгої перерви і тепер студентські організації серйозно налаштовані показати яка прогресивна молодь є у місті.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • rar

    Як досягти миру на Вінниччині?



    А с кем у вас война, студиозы?
  • Oleksandr Melnyk

    Пишаюсь студентами Вінницької області!
  • Vladimir Sviridov

    демогогия, показуха, пустозвонство, ... короче паинькины сынки и дочурки решиль порисоватся и цену себе набить на ровном месте, а по сути затея выеденного яйца не стоит ибо ни одна сила в нашей стране без финансовой потдержки ни на што не влияет, а какие у студентов могут быть финансы???  типичная организация продажных марионеток!!!!!!!!

    Marina Yanush reply Vladimir Sviridov

    Доброго вечора!

    Я одна із тих "дочурок" та "продажних маріонеток" , дозвольте поцікавитись , а що особисто ви робите чи зробили для розвитку країни та покращення життя в ній , окрім того , що безпідставно критикуєте діяльність інших?

    Vladimir Sviridov reply Marina Yanush

    працю, прочу податки , мало?

    Oleksandr Melnyk reply Vladimir Sviridov

    Це Ви помилки почали робити, коли дівчина відписала? Можу особисто пояснити, що можна зробити без фінансової підтримки і як знайти цю фінансову підтримку від соціально активних, небайдужих людей. Якщо, шановний, Ви не «диванний активіст» то запрошую на засідання президії на наступному тижні, можете зв’язатися зі мною у Facebook я повідомлю місце і час.

    Vladimir Sviridov reply Oleksandr Melnyk

    клавіатура чорна, друкую в темряві а отже іноді не потрапляю на потрібні клавіші а щодо фінансової підтримки то безкоштовний сир буває лише в мишоловці і рано чи пізно доведеться розплочуватись, як тільки такі організації набувають якоїсь ваги ваші спонсори нагадають вам про свою підтримку і вже тоді вам доведеться танцювати під їхню дудку або піти з цієї організації, прийтеться підтасовувати свої благородні ідеї під інтереси своїх спонсорів!!!!!!

    Oleksandr Melnyk reply Vladimir Sviridov

    Я ще раз повторююсь, що запрошую Вас на засідання президії Студентської ради Вінниччини, де ми надамо Вам вичерпні, аргументовані відповіді на усі питання та коментарі, які у Вас виникають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up