Студентська Республіка у Вінниці провела круглий стіл

Студентська Республіка у Вінниці провела круглий стіл
  • Вінницька регіональна Студентська Республіка знову працює після 2-х років перерви.
  • За підтримки Студентської Ради Вінниччини вже провели круглий стіл на тему «Досвідчені експерти & амбіційна молодь».

 

Активісти зібрали немалу кількість експертів, які ділилися власним досвідом та думками. Центральним питанням дискусії стало – «Як досягти прогресу і миру на Вінниччині?»

Головний спеціаліст відділу молодіжної політики Микола Кобися, говорить, що бути активним – це значить бути поміченим у суспільстві. А ще важливо за будь-яких умов займатися своєю справо. Це, вважає Микола, є основною прогресу.

Відео дня

Присутні експерти також дали кілька порад. Так громадський діяк Максим Студілко говорив про важливе місце подорожей у житті людини. Таким чином можливо розширити власний кругозір і налагодити комунікації.

Власник УкрВіза та представник JoinUp у Вінницькій області Сергій Онуфрійчук вважає, що головним у досягненні прогресу є розуміння важливості сім’ї та її єдності.  

Також у дискусії брали участь: Засновник ГО «Рух дієвих демократів» – Павло Довгань, засновник молодіжного центру «КВАДРАТ» – Світлана Ярова,  представник «Прозоро Продажі» – Сергій Мовчан та інші.

Це перший захід після довгої перерви і тепер студентські організації серйозно налаштовані показати яка прогресивна молодь є у місті.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • rar

    Як досягти миру на Вінниччині?



    А с кем у вас война, студиозы?
  • Oleksandr Melnyk

    Пишаюсь студентами Вінницької області!
  • Vladimir Sviridov

    демогогия, показуха, пустозвонство, ... короче паинькины сынки и дочурки решиль порисоватся и цену себе набить на ровном месте, а по сути затея выеденного яйца не стоит ибо ни одна сила в нашей стране без финансовой потдержки ни на што не влияет, а какие у студентов могут быть финансы???  типичная организация продажных марионеток!!!!!!!!

    Marina Yanush reply Vladimir Sviridov

    Доброго вечора!

    Я одна із тих "дочурок" та "продажних маріонеток" , дозвольте поцікавитись , а що особисто ви робите чи зробили для розвитку країни та покращення життя в ній , окрім того , що безпідставно критикуєте діяльність інших?

    Vladimir Sviridov reply Marina Yanush

    працю, прочу податки , мало?

    Oleksandr Melnyk reply Vladimir Sviridov

    Це Ви помилки почали робити, коли дівчина відписала? Можу особисто пояснити, що можна зробити без фінансової підтримки і як знайти цю фінансову підтримку від соціально активних, небайдужих людей. Якщо, шановний, Ви не «диванний активіст» то запрошую на засідання президії на наступному тижні, можете зв’язатися зі мною у Facebook я повідомлю місце і час.

    Vladimir Sviridov reply Oleksandr Melnyk

    клавіатура чорна, друкую в темряві а отже іноді не потрапляю на потрібні клавіші а щодо фінансової підтримки то безкоштовний сир буває лише в мишоловці і рано чи пізно доведеться розплочуватись, як тільки такі організації набувають якоїсь ваги ваші спонсори нагадають вам про свою підтримку і вже тоді вам доведеться танцювати під їхню дудку або піти з цієї організації, прийтеться підтасовувати свої благородні ідеї під інтереси своїх спонсорів!!!!!!

    Oleksandr Melnyk reply Vladimir Sviridov

    Я ще раз повторююсь, що запрошую Вас на засідання президії Студентської ради Вінниччини, де ми надамо Вам вичерпні, аргументовані відповіді на усі питання та коментарі, які у Вас виникають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up