Шкільні офіцери та рейди. Як вінницькі копи знизять рівень аварійності?

Шкільні офіцери та рейди. Як вінницькі копи знизять рівень аварійності?
  • До 12 вересня вінницькі патрульні та поліцейські Нацполіції Вінниччини працюватимуть в посиленному режимі
  • З вересня офіцери з’являться у школах
  • А водіїв жахатимуть соціальною рекламою із наслідками ДТП

Про це розповіли сьогодні, 19 серпня, під час прес-конференції про перший тиждень місячника безпеки дорожнього руху.

За один тиждень на вулицях міста Вінниці працівники патрульної поліції зафіксували 371 правопорушення у сфері ПДР та 25 випадків керування водіями транспортними засобами у стані сп’яніння.

— Протягом першого тижня місячника безпеки дорожнього руху інспектори займались роз’яснювальною роботою задля запобігання автопригодам, посилено патрулювали вулиці Вінниці, провели спільні рейди з муніципальною поліцією, нацгвардійцями та інспекторами Укртрансінспекції. Такі рейди будуть проводитись регулярно, — розповіли в Управлінні патрульної поліції міста Вінниці.

Відео дня

Шкільні офіцери у Вінниці

З 1 вересня у вінницьких школах будуть додаткові години в навчанні школярів, які виділять на правила безпеки руху.

— На початку навчального року ми проаналізуємо ділянки доріг, щоб виявити чи безпечні вони для пішоходів, зокрема біля шкіл, — розповів начальник сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Вінниці Анатолій Самусь. — В школах наші колеги проведуть заняття по правилам дорожнього руху.

Вінницькі копи охороняють порядок в Одесі та Києві

Патрульні з Вінниці не завжди працюють тільки у нашому місті. Вони також підсилюють” поліцію у Києві та Одесі. Про це розповів начальник управління патрульної поліції Редван Усеінов.

— Вінниця працює і в інших містах, зокрема на посиленому режимі в Одесі та Києві. Адже в Одесі складна криміногенна ситуація, а тому місто потребує допомоги в сезон відпусток, − каже Усеінов.

За його словами, у Вінниці щоденно на патрулювання міста виїздить 15−20 екіпажів патрульних. І цього не завжди достатньо, щоб повноцінно забезпечувати порядок.

— Вінницькі патрульні працюють не тільки на дорогах, — зазначив начальник сектору безпеки руху управління патрульної поліції у Вінниці Анатолій Самусь. — Вони ще надають консультації, реагують на звернення, інформаційну допомогу. По суті, патрульна поліція — це сервісна служба.

Щоб не було ДТП жахатимуть наслідками

На дорогах Вінниччини з’явиться 64 банера, на яких буде соціальна реклама, що буде звертати увагу водіїв та нагадувати про правила дорожнього руху. Про це розповів заступник начальника превентивного відділу ГУНП Володимир Поліщук.

— На маршрутках перевізників з’являться ось такі таблички, — каже Володимир Поліщук, тримаючи в руках макет з написом Увага!”. — Окрім того, на дорогах Вінниччини будуть банери з соціальною рекламою. Деякі вже встановили, і ще декілька на затвердженні.

Previous Next

Читайте також:

Вінницькі патрульні віджалися 22 рази та передали естафету у Слов’янськ (ВІДЕО)

У Вінниці під ранок патрульні зупинили п'яного водія, що віз наркотики

Яким був перший рік існування поліції? У Вінниці святкують не тільки «копи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up