Саакашвілі у Вінниці показували новий трамвай і ренген-знімок викрутки у голові

Саакашвілі у Вінниці показували новий трамвай і ренген-знімок викрутки у голові
Губернатору Одеської області Міхеїлу Саакашвілі Вінницю показували швидко і за темна. Несподіваний візит екс-президента Грузії змусив вінницьких чиновників похвилюватись, але Саакашвілі не скупився на компліменти. «Головного грузинського реформатора» водили по новій котельні, показували діагностичний центр та хвалились новим трамваєм.

Міхаіл Саакашвілі приїжджав до Вінниці сьогодні, 12 листопада. За якихось 40 хвилин його встигли покатати на Тяжилів, вулицю Київську та трамвайне депо на Хмельнийському шосе. Хоч прогулянка вінницькими «визначними місцями» проходила дуже швидко Саакашвілі навіть встиг посидіти за кермом новенького вінницького трамваю. На будівництві нової котельні на Тяжилові до приїзду Саакашвілі робітники працювали у світлі прожекторів, а під час огляду сучасного діагностичного центру заступник міського голови Олександр Рева губернатору Одещини показував унікальний ренген-знімок голови пацієнта, в якого лікарі центру дістали з голови викрутку.

Previous Next

Відповідаючи на запитання журналістів губернатор Одеси зізнався, що у Вінниці він не вперше і місто йому дуже подобається.
- Я завжди приїжджаю у Вінницю дивуватись, - говорив Міхеїл Саакашвілі. – На пострадянському просторі багато міст такого розміру, в минулому індустріальних, закинутих, безнадійних, вмираючих, безперспективних. І Вінниці ніщо не передрікало іншої долі, якби не було правильного керівництва. По-перше, це звичайно місто президента, але по-друге те, що тут і Володимир Гройсман, і Сергій, і всі інші. Ціла команда. Я ж з Одеси. В Одесі стократно більший потенціал і що?! Дороги тут набагато кращі, транспорт в багато раз краще. Ми сьогодні бачили котельню, яка Одесі взагалі не снилась.
Згадуючи про вінницькі прозорі офіси Саакашвілі зауважив, що раніше вважав, що Грузія була їх першовідкривачем. Але коли приїхав у Вінницю йому забрав свої слова назад.
На запитання журналістів, які ідеї Саакашвілі візьме з собою в Одесу відповів, що у Вінниці все розставлено по своїм місцях.
- Ви зробили. Ніхто більше нічого не робить. Всі зустрічаються, тиснуть один одному руки, а тут працюють, - говорив Саакашвілі. – Я не знаю, можливо повітря тут інше, чи щось інше. Хто міг подумати, що у Вінницю приїдуть туристи?! Але ж винайшли і фонтан, і все інше. Реально з нічого створили чудо. А в Одесі є все, але чомусь ми в поганій формі.
Основними проблемами зупинки розвитку інших міст Міхаїл Саакашвілі назвав корупцію і поганий менеджмент.
- Коли ти щось робиш тобі не хочеться красти, - говорив Він. – Коли починаєш красти – не можеш нічого зробити. Це ви всі повинні розуміти.

На запитання про Тарифний майдан Саакашвілі відповів, що добре розуміє важке життя людей.
- Мені здається, що влада не пропонує справжнього виходу, - розповідає Саакашвілі. – Влада каже: «Ми провели реформу, підвищили тарифи». І що це за реформи? Бабусям більше платити? Реформи, це коли полегшити будівництво гаража чи будинку, або реєстрації бізнесу, або зменшити податки. Це я зрозумів би, як реформи. А додати бабусям оплату за газ і електроенергію – це не реформи. Це визнання факту, що в Україні немає грошей.
За словами Саакашвілі, нажаль ті люди, які вийшли на тарифний майдан теж не пропонують  ніякого виходу. І головне, щоб зараз склалась нова влада, яка буде робити справжні реформи.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Наверное кролика сливать будут, михо к примьерству применяется,маниторит обстановку, кум обещал-кум сделает.
  • Anonymous

    Михо - молодець!!!

    Анонім reply Anonymous

    Конечно... )
  • Анонім

    Заступника міського голови звати АНДРІЙ Рева, а не Олександр.
  • Анонім

    Интересно, когда ж это он приезжал в Винницу раньше? И почему делалтэто инкогнито? Ибо местные газеты- каналы ничего об этом не сказали....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up