Олімпіада з радіотехніки ВСОРТ-2015

  • Vladimir Belov
З 07 квітня по 10 квітня на базі Вінницького національного технічного університету (http://vntu.edu.ua/) відбуватиметься фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки (http://vsort.org.ua/). Інтелектуальне студентське змагання, метою якого є підвищення якості підготовки фахівців з зазначеного напрямку та пошук обдарованої студентської молоді відбуватимуться на базі ВНТУ.

Олімпіада проводиться у формі індивідуального змагання, шляхом розв’язку теоретичних завдань з п’яти фундаментальних дисциплін підготовки фахівців радіотехніки. Як зазначив голова журі ВСОРТ-2015 д. т. н., професор Осадчук О. В. "Олімпіада молодих радистів це визначна подія для її учасників та університету. Щорічно співробітники кафедри радіотехніки докладають значні зусилля для її проведення ще більш якісно та цікаво. Тож в рамках проведення Олімпіади цього року вперше було проведено дистанційну дослідницьку олімпіаду для молоді Вінниччини (https://www.facebook.com/Radiotechnical.Olympiad) за радіотехнічним напрямом. Також вперше в другий день заплановано проведення позаконкурсного практичного туру змагань серед учасників, що сприятиме відзначенню кращих практиків серед радіотехнічної юні".

До оргкомітету надійшло близько 50 анкет учасників з 15 вищих навчальних закладів України, переможців університетських змагань.

Головними урочистими заходами Олімпіади стануть 8 квітня відкриття та 9 квітня нагородження переможців.Розуміючи, що, в сучасних непростих умовах державотворення та фундаментальних змін в освітній сфері, має змінюватись і відношення суспільства до офіційних заходів, а представники соціально відповідального бізнесу підтримувати співпрацювати з університетами на постійні основі, тим самим сприяючи якісній підготовці майбутніх фахівців, за для майбутнього динамічного розвитку України! Тому, оргкомітету приємно відзначити продовження плідної співпраці з провідними компаніями радіотехнічного профілю – "Київстар", "Мелексіс" та "Датагруп".

Пе

Відео дня
реконані, що презентація Генерального спонсора з актуальної теми: "#3GKyivstar: як будується 3G мережа в Україні" буде цікавою для всіх присутніх.

Виставка-конкурс студентських радіоаматорських виробів пройде за участі Навчально-наукового центру систем радіозв'язку та радіоаматорства ФРТЗП ВНТУ та колективів Вінницьких аматорських радіостанцій UR4NWW (http://ur4nww.qrz.ru) та UR4NWJ.

Слідкуйте за перебігом подій ВСОРТ-2015 на сайті - http://vsort.org.ua/


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up