Нові потужні вибухи в Балаклії: людей частково евакуюють, дітей забирають зі шкіл

Нові потужні вибухи в Балаклії: людей частково евакуюють, дітей забирають зі шкіл

На складі бойових припасів в Балаклії Харківської області сьогодні, 3 травня, в черговий раз пролунали вибухи.

— «Сьогодні в Балаклії відбувалися планові підриви снарядів, які не можна було вивозити з арсеналу. Зараз в двох районах почалося загоряння, яке дісталося до тих снарядів, які лежали на утилізацію»,  заявив мер міста Іван Столбовий.

До того ж, Столбовий пояснив, що в даний час відбувається евакуація жителів будинків, які перебувають поблизу від військових складів.

— «Людей евакуюють. Дітей забираємо зі шкіл»,  сказав чиновник.

Відео дня

Тим часом, інтернет-користувачів розлютили дії військових, так як про високу пожежонебезпеку синоптики попереджали завчасно.

Нагадаємо, в 2017 році на військових складах біля Калинівки вибухнули боєприпаси. Калинівська пожежа - далеко не перша в Україні. В березні того року кілька днів вибухали снаряди в Балаклії Харківської області. До того була надзвичайна ситуація в Сватовому на Луганщині, Кривому Розі, Лозовій... 

Читайте також:

Підполковник вибачився за всіх? Вибухи в Калинівці знов лякають людей
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleg

    у питина пукан розрывать начинает
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Вот же Путин никак не угомонится , да кастрюли ?
  • Ols Kat

    Якщо вибухи плановi, то заняття в школах можна ж було не проводити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up