На Вінниччині планують запустити дев'ять цукрових заводів

На Вінниччині планують запустити дев'ять цукрових заводів
На 2015 рік Вінницька область планує модернізувати та запустити для цукроваріння дев'ять заводів області.

Такими планами поділився Андрій Гижко, перший заступник голови облдержадміністрації, під час щотижневої робочої наради із керівниками департаментів та служб регіону.

Уже майже на всіх цукрових заводах регіону відбувається модернізація технологічних процесів та обладнання, це сприятиме зменшенню використання газу та допомеже економити кошти на виробництві.

Газові котли переоснащено на використання вугілля уже на Гайсинському цукровому заводі. Частково таку роботу проведено на Томашпільському та Крижопільському цукрових заводах.

Відео дня

На тих заводах, де не дає можливості переобладнати котли на вугілля, використовуватимуть мазуту.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Вначале вырезали,а теперь все наоборот.Но хоть что-то,чем ничего.
  • Дарья

    Дев"ять заводів, нічого собі. Це добра новина, у людей появиться робота.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up