На своє 50-річчя ДонНУ подарувала вінничанам пам’ятник – ковану троянду

На своє 50-річчя ДонНУ подарувала вінничанам пам’ятник – ковану троянду
Донецький національний університет сьогодні, 28 травня, святкує у Вінниці своє 50-річчя. Студентів та викладачів нагородили відзнаками, а для вінничан зробили особливий подарунок – «Троянду ДонНУ». Бронзовий пам’ятник відкрили поруч із головним корпусом університету.

Символ троянди обрали невипадково, адже кована троянда – це символ Донецьку.

На відкритті святкової лінійки ректор Донецького університету Роман Гринюк нагородив відмінників, що випускаються грамотами. 35 викладачів університету отримали відзнаки за свою роботу.

Відео дня

Ректор подякував усім за небайдужість і патріотизм, адже 2014-й рік був нелегким для університету. 

Близько 300 студентів прийшли з жовтими та синіми кульками. Кожен факультет та інститут на святі мав свій банер, де крім назви, був написаний його девіз.

Також в рамках святкування 50-річчя університету студенти ДонНУ зустрінуться сьогодні, о 15:00 з зустріч із відомим українським журналістом та письменником Юрієм Макаровим.

Читайте також: 

Проректор ДОНу про Губарєва: Ми мали необережність навчати такого студента

Донецький університет дарує Вінниці троянду 

Студенти ДонНУ у Вінниці хочуть повернути собі “культурне” життя

Студенти Донецького університету писали у Вінниці диктант з польської мови

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    этот подарок больше смахивает на насмешку.
  • Вадим Вольдемарович

    скажите пожалуйста а есть статья какая то о ДОННУ ?? интересно сколько ребят приехало а сколько осталось там....так же и преподавательский состав на сколько изменился ???

    заранее спасибо :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up