Минулого року босоногий інспектор ДАІ Вадик так і не зміг прижитися у Вінниці

Минулого року босоногий інспектор ДАІ Вадик так і не зміг прижитися у Вінниці
Події цього дня минулого року: вінницьких матусь запрошували на свято в підтримку грудного вигодовування; у ОДА повідомили про збільшення народжуваності та зменшення смертності; міська рада стала об’єктом сюжету компанії Майкрософт.

В минулому році на Немирівському шосе інспектори ДАІ поставили свого пластикового «колегу» Вадіка. Завдання у Вадика було тримати водіїв у тонусі. Це був пілотний проект. Минулого року подумували навіть збільшити штат пластикових інспекторів. Видно «ноу-хау» не виправдало сподівань працівників ДАІ. В цьому році не те, що немає декількох таких пластикових інспекторів. Кудись зник і сам Вадик.

Позитивною статистикою порадували в ОДА. З початку 2014 року на Вінниччині народилось на 400 дітей більше, ніж у І півріччі 2013 року.  У регіоні зареєстровано стабілізацію смертності в межах 8,1%. Варто зазначити, що в цьому році статистика не така позитивна. Оскільки у Вінницькій області смертність перебільшила народжуваність.

Корпорація Майкрософт відзняла ролик про втілення передових програмних технологій у вінницькій мерії. Розробки Майкрософт були задіяні в побудові системи міської ради та ряду інших служб. Протягом цього року на Вінницю почали рівнятись багато інших міст.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Торік ГО «Територія мам» провела свято в підтримку грудного вигодовування. До речі, в цьому році теж організовують таке свято. Захід відбудеться 2 серпня о 16 годині в парку Дружби народів. Планують провести лекцію з юридичних питань для мам, які годують груддю малюків, та ще вчаться чи вже працюють. Також проходитимуть різноманітні майстер-класи.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up