Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій

Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій
Працівники Державтоінспекції на Сході України зупинили швидку, яка вивозила поранених та склали протокол через номерний знак “ПТН-ПНХ”.

 Про це повідомив вінницький бієць Адрій Грачов на своїй сторінці у Facebook.

“Аваков!!! Ми поздоровляємо тебе з 8 березня!!! Може ти іне жінка, але СЦука рідкісна. Привіт вам від українськихвійськових лікарів.” , - написав Андрій.

На відео видно даний протокол на 170 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Дарья

    Цирк на дроті. Сміливий цей парінь Андрій. Восхіщаюсь ним.
  • Сергій Саханенко

    Подивіться на "героя ВОЛОНТЕРА"



    https://www.youtube.com/watch?v=aw-BbOWvb2I

    Анонім reply Сергій Саханенко

    бідні волонтери
  • Анонім

    шокує  просто(  як так? тримайтесь хлопці  ми з Вами, вата мімо, це Вінничанин,а не так як пишуть  в ютубі ватнік
  • Anonymous

    Шановний Андрій, Ви за 9 місяців перебування Вас на АТО зрозуміли що Україна тепер має надійних керманичів, які ведуть нас у Європу.

    Тепер, ви зрозуміли що працює не тільки керівництво армії, начальники штабів те керівники нашої армії, у нас працює ДПС, міліція, суди , та прокуратура. Наша влада створила великі можливості, щоб ви як солдат виконували свою роботу. ДАЇ надала вам можливість заплатити штраф зі свого рахунку, при цьому дивно що вас не попросили відмітити проплату штрафу у місцевій ДАЇ. Ви повині бути вдячні пану Авакову, по перше що вашу машину не забрали на штрафмайданчик, та Вас не затримали за непокору міліції. Коли Ви ,Андрій повернетесь у рідне місто, Вас тут чекають кращі преставники пана Авакова інспектор Луговий, та його керівник П Солоненко. Ще 2-3 таких ваших звернень до пана президента, пана Авакова і ВИ Андрій зрозумієте що у нас ще працює прокуратура СБУ, а також ваш спокій та спокій вашої родини у руках наших суддів.

    Андрію, хочу звернути вашу увагу що Кравченко стріляв собі у скроню двічі,  Валентина Семенюк не змогла справитись зі своїми переживаннями так як пан Чечетов. Сашко Білий за словами пана Авакова просто застрілився, не вмів поводитись зі зброєю.

    Я впевнений що наш президент та пан Аваков вас почули, і ваша вдячність допоможе Вам обережно використовувати зброю, користуватись лише справною технікою, та машинами швидкої допомоги, Ваші друзі допоможуть вам повернутись живим і здоровим.

    Анонім reply Anonymous

    Анонім reply Анонім

    життя по-новому

    Анонім reply Анонім

    але методи колишні  Януковича
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 4 та 5 травня 16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up