Школа ThinkGlobal у Вінниці розпочала навчальний рік (Новини компаній)

Школа ThinkGlobal у Вінниці розпочала навчальний рік (Новини компаній)

Запрошуємо вашу родину 15.09 о 13.00 на зустріч-знайомство зі школою ThinkGlobal, яку проведе очільник школи Дарія Тарасович. За адресою Сонячна 9.

ThinkGlobal - це всеукраїнська мережа інноваційних шкіл, яка ставить перед собою завдання навчити дітей забезпечувати собі гідний рівень достатку та якості життя. Це школа сучасного формату з демократичною культурою навчання, спрямована на самопізнання та поглиблене вивчення явищ реального світу, набуття навичок впливу на себе, оточення та глобальний світ. Система навчання використовує найрізноманітніші технології, щоб зробити процес навчання максимально цікавим та доступним для дітей.

У класах навчаються до 14 дітей і кожним опікується наставник-ментор, який відповідає за реалізацію талантів та шкільних інтересів малечі, а також надає батькам постійний зворотній зв’язок.

Урок математики на свіжому повітрі

Усіх учнів забезпечують ноутбуками, а навчальні матеріали та завдання доступні в інтернеті. Батьки ж можуть спостерігати за ходом уроків онлайн в режимі реального часу. 

3-го вересня всі студенти школи отримали ноутбуки для роботи на уроках

У процесі навчання дитина набуває практичних навичок планування, критичного мислення, риторики, постановки та досягнення цілей, вчиться командній роботі, вмінню розподіляти свій час, опановувати страх або невпевненість, якісно помилятися та ділитися досвідом.

Урок мистецтва

По закінченню школи дитина отримує атестат державного зразка.

Школа ThinkGlobal ставить за мету - надавати юному поколінню доступ до актуальної освіти, яка відповідає найсучаснішим викликам, та достатній рівень підготовки для отримання високих шансів вступу до потужних навчальних закладів світу або для реалізації себе в інтелектуальній сфері.

Урок «Бізнес, кар’єра, лідерство»

Велика зелена територія школи та тепла погода дали змогу провести перші дні навчання весело і цікаво. Взаємоповага між дітьми, вчителями і людьми в цілому є основною парадигмою концепції школи. Тому діти і дорослі з перших днів все роблять разом – встановлюють правила співпраці і правила проведення вільного часу, розглядають суперечливі ситуації, домовляються, пізнають світ. Вони – рівні. Навіть облаштовувати класи, ігрові кімнати, велику територію навколо будівлі школи завзято почали також разом. Тут багато місця для втілення дитячих ідей та творчості

Облаштування території

15.09 о 13.00 Ліцензований інноваційний навчальний заклад запрошує батьків на зустріч-знайомство зі школою ThinkGlobal, яку проведе очільник школи Дарія Тарасович. За адресою Сонячна 9 (р-н Аграрного університету, територія котеджного містечка San House).

Детальніше https://www.facebook.com/events/481980018982401/
Рееструйтесь тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up