На Вінниччині витягли з річки «Рено» з загиблою людиною в салоні (ОНОВЛЕНО)

На Вінниччині витягли з річки «Рено» з загиблою людиною в салоні (ОНОВЛЕНО)

Хмільницькі рятувальники витягли легковий автомобіль «Рено» з водойми. В салоні було тіло людини. Це зниклий в грудні 2016 року Віталій Мироненко.

Вчора, 16 січня 2017 року, о 13:04  поблизу села Широка Гребля Хмільницького району у затопленому кар’єрі знайшли легковий автомобіль. На місце викликали рятувальників.

В Службі порятунку «101» розказують, що  бійці ДСНС за допомогою бензопили розрізали кригу в озері та під’їхали до місця на автокрані.

Відео дня

Водолази з водойми витягли іномарку «Рено», в салоні якої було тіло загиблої людини.

Працівники поліція з’ясовують обставини події.

Нагадаємо, що мешканець Хмільника Віталій Мироненко поїхав на своїй темно-сірій «Renault Сlio Symbol» з номерами  АМ 4084 ВО та зник. Тоді управління карного розшуку Вінницької області оголосило 32-річного Віталія Мироненка оголосили в рошук.

Сьогодні, 17 січня 2017 року, в 11 годині у вінницькій поліції розпочалась прес-конференція.

«Начальник ГУНП Вінниччини Юрій Педос розкаже про розкриття резонансного вбивства чоловіка, який зник в грудні минулого року разом зі своїм автомобілем», - кажуть у відділі комунікації поліції.

Наш журналіст готовить матеріал. Слідкуйте за публікаціями.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Бондарчук Леонид

    Так в речке или в карьере?
  • Задунайский Торонтуй

    Фигасе... Как же они догадались что он там, подо льдом?

    Андреева Наталия reply Задунайский Торонтуй

    Парень который совершил преступление показал где утопил машину ...

    Константин Константинов reply Задунайский Торонтуй

    те кто его туда столкнул раасказали... читай внимательней)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up