ТОП-12 зимових подій у Вінниці, які варто відвідати

ТОП-12 зимових подій у Вінниці,  які варто відвідати
  • Попереду на нас чекають безліч вихідних та святкових днів.
  • Щоб не просидіти вдома всі дитячі канікули та зимові будні, ми підготували список концертів та вистав на різний смак.

Концерт Сергія Бабкіна

«Музасфера» – новий альбом виконавця, який вийшов восени і вже став одним із улюблених для фанів Бабкіна. Співак, композитор, поет, актор і танцівник – це все Сергій Бабкін. Чоловік гучно заявив про себе минулого року у першому, після довгої перерви, сезоні шоу «Танці з зірками». Там він разом із дружиною – Сніжаною, дійшов майже до фіналу, а чуттєві постановки пари глядачі згадують і досі. До речі, є можливість, що і гості концерту зможуть побачити Сніжану на сцені, адже у Сергія є одна пісня, яку вони із дружиною виконують разом. Щоправда пісня не з нового альбому.

Коли: 12 грудня
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 280 – 700 гривень

Перший тур чемпіонату КВН

Вечір, коли вінницькі команди будуть боротися за кубок мера Сергія Моргунова. Жартівники будуть змагатися у класичних конкурсах гри: візитівці та розминці. До участі в грі запрошують студентські команди «Запах солі», «Ромашки», «Френдзона», «Рітузи», «Олд скул», «Пекар Булка», «Барські замашки» та команди з міст Хмельницький, Маріуполь, Ужгород та Скадовськ.

Відео дня
Коли: 13 грудня
Де: МПМ «Зоря»

Схоже на щастя

Ада Роговцева знову завітає до Вінниці. Щоправда, вже з іншою роботою. Вистава «Схоже на щастя» – це іронічна і трохи сумна комедія про дивну подорож двох жінок. Це та історія, коли абсолютно випадкові люди стають у нагоді та без яких у певних ситуаціяї ніяк не обійтися. 

Коли: 13 грудня
Де: Театр ім. Садовського 
Ціна: 120 – 380 гривень

Півфінал вінницької Ліги Сміху

Ім’я нового переможця телевізійної версії гри вже відоме – другий рік поспіль найкращими стає «Стояновка» з Молдови. Хто виграє вінницьку регіональну лігу ще невідомо. Тому організатори запрошують пооцінювачів гумору на вечір жартів та гарного настрою. На сцені цього вечора можна буде побачити тренерів: Андрія Рибака, Дмитра Балюка, Віктора Бронюка, Віктора Розового, Ірину Сопонару, Віктора Гевко та їхні команди.

Коли: 17 грудня
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 100 – 200 гривень

Відкриття Новорічної ялинки

Подія, на яку чекають чи не всі діти міста. На День Святого Миколая у центральному парку відкриються святкову ялинку. Безліч конкурсів та масові гуляння будуть цього дня на площі біля літнього театру. Запалювати разом із вінничанами буде репер ХАС, до речі цього року він закривав сезон фонтану ROSHEN. Отже, о 19:00 вінничан чекають у парку.

Коли: 19 грудня
Де: Центральний парк

Грузинський національний ансамбль «Кутаїсі»

Подивитися на справжніх грузинів можна буде вже цього місяця. Традиційні танці країни сонця та вина можна буде побачити в Будинку Офіцерів. Ансамбль має бездоганну репутацію. Разом із танцівниками на сцені будуть музиканти, які виконуватимуть грузинські мотиви, під які неможливо встояти.

Коли: 20 грудня
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 150 – 550 гривень

Ніч перед різдвом 

Режисер Андрій Бакіров відродить на сцені драм-театру відому роботу Миколи Гоголя – «Вечори на хуторі близ Диканьки». Більше 30-ти акторів на сцені зіграють «вічну» різдвяну історію, яку часто вмикають і по телевізору у період новорчіних свят. Тому побачити як актори грають повість наживо точно не буде зайвим. 

Коли: 20 грудня 
Де: Театр ім. Садовського 
Ціна: 200 – 300 гривень 

Старий різдвяний джаз

Вінниця давно зарекомендовала себе як місто відкрите до джазу. Тому вечір різдвяної музики у цьому стилі стане до душі багатьом. Тим паче, що продюсером та ведучим вечора є Олексій Коган.

Отже, зі сцени звучатимуть пісні Френка Сінатри, Дюка Еллінгтона, Луї Армстронга, Елли Фіцжеральд, Рея Чарльза. Виконає композиції квінтет Руслана Єгорова.

Коли: 23 грудня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 150 – 480 гривень

White Christmas

White Christmas – це назва однієї із найпопулярніших різдвяних пісень Френка Сінатри. Не важко здогадатися, що цей концерт буде присвячений улюбленим новорічним пісням, які щороку дарують гарний святковий настрій не одній людині у світі. Leoband Orchestra традиційно виконають вже класичні композиції для зимового часу.

Коли: 25 грудня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 220 – 550 гривень

ВАР’ЯТИ-ШОУ

Хто точно традиційно приїжджає до Вінниці, то це Сергій Притула та команда. І обов'язково першого січня. Як показує практика, зала драматичного театру заповнена вщент. Цього разу гумористи везуть спеціальну нову святкову програму, тому фани точно будуть задоволені виступом. Чому би не почати рік із якісного західноукраїнського гумору?

Коли: 1 січня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 350 – 800 гривень

Вистава «Про що мовчать чоловіки»

Моновистава, яку концертні організатори не раз привозили до Вінниці. Олексій Гнатовський та його герой намагаються віднайти відповідь на питання: «Як вижити зі своєю другою половиною?». Це бродвейська вистава, яка ще з 1995 року стала неймовірно популярною у світі. 

Коли: 5 січня, 16 лютого  
Де: Театр ім. Садовського 
Ціна: 310 – 380 гривень

JOE COCKER Tribute

Фанати шоу «Голос країни» точно пригадають соліста, який виконуватиме хіти легендарного Джо Кокера – співак Аніс. Чоловік разом із львівським джазовим оркестром виконають пісні англійського співака.

Коли: 17 лютого
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 120 – 500 гривень.

Ми впевнені, що цієї зими до Вінниці завітають чимало гарних артистів, тому чекаємо на анонси та вже очікуємо весняного концертного вибуху. Адже цієї прекрасної пори вже анонсують концерти гурту «Время и Стекло», Павла Зіброва та Іво Бобула.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up