ТОП-5 активного відпочинку для дорослих та дітей з цінами на квитки

ТОП-5 активного відпочинку  для дорослих та дітей з цінами на квитки
  • У Вінниці щодня можна цікаво провести час.
  • Ми зібрали ТОП-5 розваг активного відпочинку, які варто відвідати.

Цікаве дозвілля у Подільському зоопарку

  • Коли: щодня
  • Ціна: для дорослих - 50 грн, для школярів та студентів (за наявності учнівського та студентського квитка) - 25 грн, для дітей 3-6 років - 5 грн 200 гривень
  • Адреса: вул. С.Зулінського, 9 (колишня Тарнагородського)
  • Як доїхати: Тролейбусами №1, №3, №6а; Автобусом №30, Маршрутним таксі №20А до зупинки "Зоопарк"

Подільський зоопарк у Вінниці - це не просто місце, де можна подивитись на тварин та птахів різних видів, а й приємно провести час, адже тут на території є й дитячі ігрові майданчики, зелені куточки, тут сучасна та інфраструктура, з відтворенням фрагментів природного середовища, у якому мешкають звірі та птахи. А також всю територію прикрашають скульптурні зображення, які чудово вписуються у світлини відвідувачів. 

У Подільському зоопарку мешкає понад 220 тварин, всіх не перелічити: зубри, верблюди,  антилопи, олені благородні і плямисті, ведмеді бурі та гімалайські, мавпи, вовки, коні, косулі, поні, лами, муфлони, альпаки, камерунські кози, вівці, кулани, дикі свині, дикобрази, вепри, косулі, вовки і лисиці, орли, лами, альпаки, беркути, білоголові сипи, фазани, страуси, павичі, цесарки, рідкісні породи голубів.

 

Цікаве дозвілля у Подільському зоопарку

Відео дня

Графік роботи зоопарку:
Літо (1 травня - 30 вересня) з 9.00  до 19.00
Весна (1 квітня - 30 квітня) з 9.00 до 18.00
Осінь (1 жовтня - 31 жовтня) з 9.00 до 18.00
Зима (1 листопада - 31 березня) з 9.00 до 15.30
Без вихідних.
Придбати квитки можна в касі зоопарку. 



 

Клуб віртуальної реальності у Вінниці 

  • Коли: щодня
  • Ціна: 200 гривень
  • Адреса: вул. Визволення, 7

CUBE — це абсолютно новий формат розваг, заснований на технології віртуальної реальності. Потрапляючи в клуб, гостей зустрічає Мотвеіч - провідник у віртуальну реальність. Від одного до чотирьох чоловік одночасно можуть підключитися до системи. Для кожного гравця є шолом і контролери для рук, після підключення гравці переносяться у віртуальний простір.

Для кожної людини передбачена ігрова зона в межах якої можна вільно пересуватися, а всі рухи зчитуються сенсорами і переносяться в гру, де гості можуть бачити, чути і взаємодіяти один з одним.

 

Екскурсія до Вінницького планетарію

Вартість квитків до Вінницького планетарію:
для дорослих - 40 грн
для учнів і студентів - 30 грн
для дітей дошкільного віку - 20 грн
Діти до 4-х років – безкоштовно, але без надання окремого місця 

Екскурсія до Вінницького планетарію

Минулого року у Вінницькому планетарію виповнилось 50 років. До такого ювілею планетарій було реконструйовано та оснащено сучасною технікою. 

Тут відкрито спеціальну лекційну залу для астрономічних гуртків, оновлено фойє планетарію з гігантськими глобусами та макетами космічних апаратів. А головне – зорі тут сяють у 13 разів яскравіше, аніж коли-небудь до цього. Таких унікальних планетаріїв в Україні лише п’ять: у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Херсоні та у Вінниці. 

Вінницький планетарій пропонує для екскурсій близько 50 програм для дітей, для студентів, для закоханих та інші.

У планетарії ви зможете побачити:

  • рух Сонця на небосхилі протягом року;
  • точну копію зоряного неба;
  • затемнення Сонця і Місяця;
  • метеорні потоки;
  • польоти супутників, космічних станцій і ще багато цікавого. 

 

Активний відпочинок у Arena Laser Tag

Вартість ігор: 

  • пн-пт з 11:00 до 15:00 - 249 грн
  • пн-пт з 15:00 до 21:00 - 299 грн
  • сб - нд - з 11:00 до 21:00 - 349 грн

Адреса: м. Вінниця, вул. Максимовича 6

Лазертаг - це високотехнологічний вид відпочинку, пов'язаний з незабутніми, яскравими, баталіями. У порівнянні з іншими шутерами, лазерний пейнтбол є одним з найбільш безпечних.
В ході перестрілок тут не використовуються боєприпаси, здатні травмувати гравця - бої проходять за допомогою лазерної зброї.

Кожен учасник отримує лазерну гвинтівку, здатну стріляти інфрачервоними променями (аналогічні промені використовуються телевізійним пультом для перемикання каналів).

На головах гравців знаходяться спеціалізовані датчики, що сигналізують про попадання.
Якщо учасник був убитий - зброя відключається, а сам він відправляється в спеціально відведену зону.

 

Розваги у Будинку жахів


Коли: щодня з 11:00 до 22:00.
Вартість квитка: 70 грн

У Вінниці минулого року з'явилось нове місце для активного та цікавого дозвілля. 
У Центральному міському парку відкрився новий атракціон "Будинок жахів". 

На вигляд, це звичайний покинутий будинок-особняк, але всередині  - кожен зустрінеться зі своїм страхом та зможе або його подолати, або ні. Сім кімнат наповнені спецефектами. Маршрут займає в середньому 10 хвилин. Якщо стане зовсім страшно - можна у будь-який момент вийти, для цього обладнані двері з усіх боків будинку. 

Заходити у будинок дозволяють по 3 особи, віком від 12 років. 
Відвідати Будино Жахів у Вінниці можна і дітям. Проте для дітей відвідини будинку дозволяються лише після підтвердження батьків або у їх супроводі. 

Також у "Будинку жахів" є справжня кімната тортур, яка ілюструє, яким чином раніше відбувалися страти.



 

 

Читайте також:

Через коронавірус на Вінниччині скасовують святкування 8 Березня

На Вінниччині інформують про небезпеку коронавірусу. Що потрібно знати?

Дві лікарні у Вінниці готові прийняти хворих на коронавірус

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up