Хлопці з "Тріо Максимуму" заспівали для поранених військових

Хлопці з "Тріо Максимуму" заспівали для поранених військових
Поранених солдат, що лікуються у вінницькому військовому шпиталі розважав сьогодні, 14 серпня, вінницький гурт «Тріо Максимум», фіналісти популярного в Україні шоу Х-Фактор. Та на цьому подарунки на Маковея не закінчились. Небайдужа жінка з Києва, дізнавшись, що у військових немає де зберігати продукти, надіслала для них холодильник. Вже на місці йому додали патріотичних мотивів.

Співаки виконували як драйвові запальні пісні для підняття бойового духу, так і ліричні композиції. Як зізнаються самі хлопці, веселитись було найважче.

Відео дня

 - Під час виступу переповнювали якісь нові емоції, коли виступаєш перед військовими в часи бойових дій – для нас це новий досвід, - говорить один із учасників «Тріо» Олег Пашковський, - але ми атристи, це наша робота, думаю їм сподобалось, і нам вдалось зробити так, щоб вони хоч на декілька хвилин забули, що мають поранення.

Організував концерт для військових благодійний фонд «Щит нації».

- Дуже хвилювалась поки організовувала усе, проблема була не з артистами, переживала, чи захочуть  та чи зможуть солдати прийти на концерт, адже вони на лікуванні, - розповідає організатор, волонтер фонду «Щит нації» Катерина Козлова, - «Тріо Максимум» вибрала саме тому, що багато з солдатів хлопці молоді, їм потрібне щось молодіжне, драйвове, щоб піднімало бойовий дух. 

Солдати в свою чергу  запевнили, що настрій підняли і дуже дякували за концерт.

Поки артисти співали пісні, волонтери Яна Віка та Анжеліка підходили до солдатів та роздавали їм листи які писали дівчата із усієї України.

- Ми роздрукували їх в інтернеті, вони із усіх куточків України. Дівчата там пишуть дуже гарні побажання, вірші, залишають номери телефонів, - каже Катерина. – таке практикують вже вдруге і запевняють, що подібні листи дуже допомагають. За словами Катерини, деякі солдати навіть вішають ці листи над ліжками.

Увесь час поки йшов концерт, крім красенів музикантів погляд до себе приковував пофарбований в кольори українського прапору холодильник, що стояв майже посеред сцени. Як виявилось, це подарунок однієї небайдужої жінки, військові тут же почали жартувати, що «другий такий же з функцією миттєвої розморозки відвеземо Путіну».

- Холодильник нам передали з Києва, подзвонила жінка і каже. Хочу хлопцям холодильник передати, в них продукти псуються, і щоб не передавати невідомо-кому вирішила передати через наш фонд, - говорить Катерина, -  Ми його отримали, а на ньому були намальовані пляшки пива, ну ми подумали що вести його в такому стані не дуже добре, і вирішили «змінити дизайн» на більш патріотичний. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up