В під’їзді на 600-річчя люди знайшли убитим сусіда. Серед білого дня

В під’їзді на 600-річчя люди знайшли убитим сусіда. Серед білого дня

Вчора, 21 липня, мешканці п'ятиповерхівки на вулиці 600-річчя знайшли у під’їзді сусіда в калюжі крові. Чоловік був мертвий. Із 16.30 до пізнього вечора на місці працювала поліція. 

Мешканка мікрорайону Вишенька розказала редакції про те, що чоловіка зрізали прямо на сходах. Вбивство дівчина назвала жахливим. Вона чула, що на тілі знайденого мертвим чоловіка похилого віку були численні ножові поранення. Це було вбивство серед білого дня.

Натомість поліцейські не розголошують, яким чином людину позбавили життя. Кажуть без подробиць: «виявили тіло з ознаками насильницької смерті».

Як розказали у відділі комунікацій обласної поліції, близько 16.30 надійшло повідомлення про те, що мешканці будинку знайшли убитим 63-річного сусіда під його квартирою.     

Відео дня

- Поліція вживає всіх заходів щодо встановлення і затримання особи, причетної до цього злочину, - каже виконуюча обов’язки начальника відділу комунікацій Ірина Добровольська. – Створена посилена слідчо-оперативна група, працюють кінологи. Відкрите провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Про те, чи пограбований був чоловік, в поліції не надали інформації. Можливі мотиви злочину та інші подробиці назвали таємницею слідства. На питання про рід занять убитого, поліцейські відповіли коротко: «непрацюючий житель Вінниці 1953 року народження». 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • dmishe

    Ото закон Савченко виновен якого біса треба було придумувати звільнення з тюрьми за законом Савченко. Може ще звільните законом в імені Українки?

    Тамара Козлова-Олейник reply dmishe

    еще до Савченко все началось, неужели память короткая?
  • Анонім

    И как всегда: переселенцы с Донбабве ни сном, ни духом о данном событии.

    Пупкин Вася reply Анонім

    Кастрюлеголовый , перечитай ещё раз , при чём переселенцы ?

    Анонім reply Пупкин Вася

    Вообще ни при чем, только почему-то как только они появились - количество преступлений выросло в 7 раз.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up