В Гнівані брат убив брата. Наніс 20 ножових у спину та в груди

В Гнівані брат убив брата. Наніс 20 ножових у спину та в груди
Про смерть від численних ножових поранень в квартирі повідомили в міліцію медики швидкої. Опергрупа на місці з’ясувала, що 42-річного чоловіка убив його молодший брат.

Затримали за підозрою в убивстві 37-річного мешканця Гнівані. Він, як сказали у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, страждає на психічні розлади. Стоїть на обліку в обласні психоневрологічній лікарні імені Ющенка та у дільничного психіатра, тому в ході слідства пройде судово-психіатричну експертизу.
Експерти мають визначити, чи усвідомлював чоловік свої дії в момент скоєння злочину та чи осудний він. Якщо так, то може отримати до 15 років тюрми за умисне вбивство.
За словами начальника Гніванського міського відділення міліції Романа Андрущака, брати жили разом з 62-річною матір’ю в одній квартирі та часто сварилися. Причина конфліктів - старший зловживав алкоголем і знущався над домашніми.
І тоді він прийшов на підпитку. Розповів, що отримав 40 громадських годин по „адмінці” за насильство у сім’ї. Почав дорікати брату тим, що саме він винен в його покаранні.
- Між братами виник черговий конфлікт, в ході якого молодший наніс старшому близько 20 ножових поранень в область грудей та спини, - кажуть в міліції. – Зараз він затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up