Біг водій, а за ним троє його пасажирів. Як затримували п'яного на Honda

Біг водій, а за ним троє його пасажирів. Як затримували п'яного на Honda

На День перемоги 9 травня патрульні виявили 9 п'яних водіїв. Один із них влаштував з поліцією перегони. Як би не намагався втекти — його наздогнали та затримали

Так, на вулиці Чорновола правоохоронці побачили автомобіль Honda Accord, який рухався без увімкненого світла фар у темну пору доби. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

— Інспектори подали йому сигнал про зупинку, однак чоловік його проігнорував та почав тікати. Поліцейські стали його переслідувати. Зупинивши врешті свій автомобіль, водій спробував втекти уже в пішому порядку. За його прикладом зробили й троє пасажирів. Всіх учасників події інспектори швидко наздогнали, — йдеться у повідомленні.

36-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медичного огляду відмовився.

Відео дня

Це не допомогло йому уникнути відповідальності. На чоловіка склали 4 адмінматеріали:

  • за керування напідпитку,
  • за не зупинку на вимогу працівників поліції,
  • за те, що не пред’явив необхідні документи,
  • за те, що рухався без увімкненого світла фар.

Загалом за добу 9 травня патрульні склали протоколи на 9-х водіїв напідпитку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Александр Зуев

    я не вижу-фары включены. А бегство пассажиров-доказательство того, что люди считают полицию бандитами.

    боба reply Александр Зуев

    когда тебе хату обнесут я посмотрю как ты первым побежишь к этим бандитам!

    Александр Зуев reply боба

    я с ними раз на месяц сталкиваюсь.
  • Олег Петрович

    Сосунки..., алкаші.
  • анонім

    "За його прикладом зробили й троє пасажирів. Всіх учасників події інспектори швидко наздогнали, — йдеться у повідомленні."
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/big-vodiy-a-za-nim-troe-yogo-pasazhiriv-yak-zatrimuvali-pyanogo-na-hon-10868924.html
    Марія, я не розумію що забороняє пасажирам автомобіля після його зупинки вийти з машини, бігти, цибати, плескати у долоні, йти у своїх справах?
    Я маю надію, що інспекторам коли вони наздогнали людей хватило мізків поспілкуватись з ними, запропонувати їм стати свідками при складанні адмінматеріалів, вибачитись і побажати хороших свят.
    Марія, спробуйте думати.... Невже пасажир для прикладу автобусу чи маршрутного таксі при затриманні водія не може покинути автомобіль?
    Невже поліція буде затримувати безпідставно пасажирів?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up