Арсенал зброї та склад наркотиків: як на Вінниччині «здали» бандита

Арсенал зброї та склад наркотиків: як на Вінниччині «здали» бандита

Вчора, 9 січня 2019 року, у Чечельницькому районі провели обшук. В будинку знайшли аресанал зброї, боєприпасів та велику кількість наркотиків.

— Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що  мешканець одного з сіл району може незаконно зберігати зброю. Вона була успішно реалізована під час санкціонованого судом обшуку   в домогосподарстві 60-річного чоловіка. В його будинку, гаражі та підсобних приміщеннях поліцейські вилучили 21 боєприпас до підствольного гранатомета, 3 ручних гранати, тротилові шашки загальною вагою понад 1 400 кг, електродетонатори, більше 3-х тисяч патронів різного калібру, запасні частини до вогнепальної нарізної зброї, пістолети з ознаками переробки, чотири  гладкоствольних рушниці, — розказує  начальник Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький.

Як проводився обшук, дивіться у відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За попередньою інформацією, вилучена зброя та боєприпаси є військового зразка. Крім того, на горищі будинку  поліцейські виявили велику кількість висушених рослин коноплі, які відправлено на експертизу.

Наразі поліцейські з’ясовують канали надходження  зброї та боєприпасів та мету зберігання.

За фактом відкрито кримінальне провадження. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Дивіться фото з місця:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Dim Vin

    "...знайшли зброю. Вона була швидко реалізована..." Ви читаєте те, що пишете перед публікацією? А то виникає декілька запитань: Кому реалізували зброю? Хто? Чи не дешево продали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up