67-річна “наркобаронеса” продавала зілля, щоб зібрати гроші на операцію

67-річна “наркобаронеса” продавала зілля, щоб зібрати гроші на операцію

Плантація маку росла на городі. Крім того рослини коноплі вирощувались в квіткових горщиках. А ще поліцейські знайшли й макову соломку. За це 67-річна жінка може сісти надовго.

В п’ятницю, 3 червня, правоохоронці провели санкціонований обшук у домогосподарстві 67-річної мешканки села Ольгопіль Чечельницького району, повідомляють у відділі комунікації Головного управління національної поліції у Вінницькій області.

Виконуючий обов’язки начальника Чечельницької поліції Сергій Лунга розказує, що жінка потрапила в поле зору працівників поліції, оскільки вирощувала на городі снодійний мак.

Під час обшуку в її дворі біля будинку поліцейські знайшли  близько 200 посаджених рослин снотворного маку і 73 рослини коноплі. Деякі кущі росли на городі, а деякі в квіткових горщиках. Також вилучили пакет коноплі вагою понад 500 грамів та мішок з маковою соломкою.

Відео дня

Господарка пояснила, що наркотики вирощувала для продажу. Таким чином вона збирала гроші на операцію.

Правоохоронці наркотики вилучили та направлені на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.309 та ст. 310 Кримінального кодексу України. За незаконне зберігання та вирощування наркотиків жінці загрожує 3 роки тюрми.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    а те, що заради операції пенсіонери змушені йти на такі речі - нікого не цікавить?

    а те, що в селі - навіть не смт - Ольгополі є стільки наркоманів, щоб було куди продати МІШКАМИ наркотики - це виникло не само по собі.

    Як кажуть, "хіба ревуть воли, як ясла повні?"

    Надати відповіді на такі питання нагальніше, аніж "закрити" пенсіонерку.

    Судячи з того, що вона продавала і саджанці, я так розумію, перейняти "промисл" є кому, а ось що робити, якщо півсела - наркомани????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up