Тріо «Vibes Beyond» першими вийшли на сцену Джазфесту

Тріо «Vibes Beyond» першими вийшли на сцену Джазфесту
Сьогодні, 21 вересня, перший день Джазового фестивалю. Щоосені Вінниця перетворюється на справжню джазову столицю України. Кращі виконавці зі всього світу приїздять виступити у нашому місті.

У концертній залі ТРК «ВІНТРЕРА», як завжди аншлаг. Журналісти налаштували свої фотоапарати, люди затамували дихання і чекають початку. Щойно у приміщенні приглушили світло, як шквал аплодисментів посипався на ведучих. Ось, свято розпочалось. Вінницький Джазовий фестиваль святкує своє повноліття.

Першими на сцену вийшли музиканти з Австрії-Німеччини тріо Роланда Неффе - «Vibes Beyond».

- Ми дуже раді виступати сьогодні у вашому місті, - каже Роланд Неффе. – Також приємно відкривати таке чудове свято.

Відео дня
> {photo_gallery id=776|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Анна, ты идиотка? Для тебя Австрия и Германия одна страна? РИА, зачем вы держите эту дуру?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на двох маршрутах 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 З 1 травня ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up