Жителька Вінниччини отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку (Прес-служба ПриватБанку)

Жителька Вінниччини отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку (Прес-служба ПриватБанку)

ПриватБанк дбає не тільки про якісне і зручне обслуговування своїх клієнтів, а й часто радує їх цікавими акціями. Так жителька Хмільника Тетяна Вікторівна Січкарук три місяці буде отримувати додаткову пенсію від ПриватБанку, рівнозначну тій, яку їй виплачує пенсійний  фонд.

25 років банку - 25 додаткових пенсій

 

“Акція “Друга пенсія” проводиться не перший раз, цього разу вона була приурочена 25-річчю банку, — розказала Наталія Соболєва, керівник напрямку Вінницької філії ПриватБанку. — Серед 79 тисяч зареєстрованих учасників розіграли 25 сертифікатів.


Переможців вибирали в кожному регіоні рандомно, тобто абсолютно випадково. І вже другий раз ми маємо переможця з Хмільника. Щиро вітаємо Тетяну Вікторівну!


Загалом же у Вінницькій області пенсійну карту ПриватБанку мають близько 106 тисяч  пенсіонерів, а згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомоги пенсійної картки ПриватБанку. Приємно, що ця поважна категорія наших клієнтів розширюється - і недарма, адже ПриватБанк пропонує найкращі економічні умови для обслуговування пенсіонерів. Вони можуть сплачувати комунальні послуги без комісій, окрім того, на залишки на пенсійних картках банк нараховує 10% річних. Випуск та обслуговування пенсійної карти безкоштовні. Отримати карту у відділенні можна за 2 хвилини, а якщо у пенсіонера немає змоги забрати картку самостійно, працівники банку доставлять її додому. 


Варто додати, що ПриватБанк завжди має цікаві акції для всіх своїх клієнтів - від пенсіонерів до юніорів, слідкуйте за ними на сайті Усі акції ПриватБанку.


Бажаємо вінничанам перемог!”


За виграні кошти поїдемо подорожувати!


Тетяна Вікторівна, усміхнена, елегантна і життєрадісна, має чимало років педагогічного стажу, вона пише вірші, бере участь в художній самодіяльності: співає в хорі - енергійності їй не займати. Виграні кошти планують витратити з чоловіком на подорож.

 

“Раніше я ніколи нічого не вигравала, — поділилась Тетяна Вікторівна, переможниця. — А тут зайшла у відділення, побачила рекламу, дочка мене зареєструвала і от такий сюрприз! Сказати, що мені приємно — це нічого не сказати! Коли подзвонили з банку і привітали з виграшем, я аж розсміялась. Звісно, подвійна пенсія - це великий плюс в сімейний бюджет. Витратимо ці гроші з чоловіком, мабуть, на якусь подорож, ну й трохи поділимося з дітьми та внуками. Кілька років назад я була клієнткою іншого банку, а в ПриватБанк перейшла тому, що тут користуватись послугами просто і зручно, а що незрозуміло, те розкажуть і пояснять. Тепер я вірю в чесні акції і буду всім розказувати, що варто грати і — вигравати!”

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up