«Накрутять на 300%, а знижку зроблять на 50%»: вінничани про чорну п'ятницю

«Накрутять на 300%, а знижку зроблять на 50%»: вінничани про чорну п'ятницю
  • Запитали у перехожих, чи підуть вони за покупками у «чорну п'ятницю», яка вже цього тижня. Виявилося, що більшість не довіряє знижкам і не збирається нічого купувати.

Наталя (19), працює в кол-центрі:

– Про п'ятницю знаю, але купувати нічого не збираюсь. Мені це просто не цікаво. Ніколи не ходила за покупками у цей день і не вірю в обіцяні знижки. Мої знайомі такої ж думки. Реклами в інтернеті повно, а толку немає.

Відео дня

 

Сергій (51), водій тролейбуса:

–  Якщо матиму час, то, можливо, піду і щось придбаю. До цього ніколи не користувався цими послугами, хоча і чув про них. Зазвичай у мене дружина займається такими справами. Але скоріше за все, там спочатку накрутять на 300%, а знижку зроблять на 50%.

 

 

Данило (20), студент:

–  Бувають справді гарні знижки. На деякі товари до 75%. Торік купував ігри і точно знаю, що в моєму випадку не було ніякої попередньої накрутки. Але я замовляв на іноземних сайтах. Як у нас, не знаю і купувати нічого не збираюсь. Просто не потрібно.

 

 

Олена (64), пенсіонерка:

– Не буду нічого купувати, адже віддаю перевагу якісним речам, які мені справді подобаються, а не тим, на які ставлять знижки. За знижками продають бозна-що. Не те, що я зовсім не довіряю таким ініціативам, просто мене це не приваблює.

 

 

Ярослав (33), різноробочий:

– Тільки повернувся з-за кордону, тому ще не встиг ознайомитися з подіями, які відбудуться в Україні найближчим часом. У Польщі, наприклад, також є хороші знижки на речі, техніку, побутові товари, але сам я ще не користувався цими функціями.

 

 

Наталя (49), харчова галузь:

– Не маю грошей, тому нічого не планую. Якщо чесно, мені не дуже віриться, що хтось просто так буде робити великі знижки на свої товари. Думаю, все відбувається наступним чином: спочатку підприємці піднімають ціни, а потім, у цю саму «чорну п'ятницю», опускають.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Yevgeniy Spiridonov

    Да ..такого в Украине не будет как в США...а жаль....
  • Елена Дацюк

    В "Дiадемi" поставили вдвiчi бiльшу цiну, а потiм знижка - 50%. Шанують покупця!
  • Елена Дацюк

    Лохотрон! Своiх же й розводять. То що дивуватися нашим полiтикам. Неприемно i гидко!
  • Victoria Iovych

    Вже не перший рік купляю речі в студіях VOVK і знаю всі ціни) да, вони дають всього -20%, але це дійсно від реальної ціни 😊
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up