Експерти прогнозують чергову хвилю зростання. Що очікує курс валют на тижні?

Експерти прогнозують чергову хвилю зростання. Що очікує курс валют на тижні?

На валютному ринку розгортається ажіотаж. Ще й активно підливають масла у вогонь представники Національного банку.

Директор департаменту комунікацій НБУ Наталія Бондаренко заявила, що «Національний банк офіційно не оприлюднить ніяких прогнозів курсу гривні, оскільки він визначається ринком». У подібній обстановці повної невизначеності вкрай складно стає щось прогнозувати. Волатильність на ринку дуже висока: тільки за чотири дні минулого тижня курс виріс на 50 копійок.

Аналітики порталу «Курс Грошей» припускають, що вже з вівторка 4 вересня тимчасова стабільність на валютному ринку може змінитися черговою хвилею зростання.

  • Діапазон коливань для готівкового долара на поточному тижні - 28,00 - 28,60 гривень.

Курс євро в Україні традиційно буде орієнтуватися на тенденції на світовому валютному ринку FOREX. Євро на цьому тижні буде коливатися в інтервалі 1,1500-1,1760 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 32,50 до 33,20 гривень за один євро.

Російський рубль на поточному тижні з високим ступенем ймовірності не вийде з сформованого діапазону 66,00-69,00 рублів за долар.

  • В Україні готівковий рубль на цьому тижні будуть продавати по 4,00-4,20 гривень за 10 російських рублів.

Нагадаємо, сьогодні у Вінниці валюту продають за наступними показниками:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Vladimir Sviridov

    плаванье куса это естественый процесс, многие годы правительство пыталосьсь регулировать курс выбросами дешевой валюты и почти всегда для этого приходилось брать кредиты, в следствии этого кредиты проедались страна влазила в долги экономика естественно не развивалась и под каждый следующий скачек опять новые кредиты, для каждого последующего скачка нужно больше вливаний а значит еще больше долгов, если бы мы просто стыснув зубы переживали эти скачки и не просирали бабки на их сдерживание то скачки скорее всего не исчезли бы но были бы менее болезненые и страна небыла бы в долгах

    Юрий Бондарук reply Vladimir Sviridov

    А я взагалі не розумію: НАВІЩО ЦІ КРЕДИТИ? В селах люди взагалі живуть без обігу грошей (працювати немає де, практично всі безробітні, АЛЕ - молоко своє, мясо своє, картопля своя, хліб печуть самі, пшеницю отримують на пай, газу немає та й не треба), платять ТІЛЬКИ за електрику. ТОЖ КОМУ ПОТРІБНІ ЦІ КРЕДИТИ? ХТО БЕРЕ, НЕХАЙ ТОЙ І ВІДДАЄ!!!

    Иванов Иван reply Юрий Бондарук

    юрку бовдур а електрыка навищо теж не потрибно а кредыты будут видаваты таки як ты долбо...бы

    Юрий Бондарук reply Иванов Иван

    чмошник опущеный, возьми мой кредит))) только нежно!

    Иванов Иван reply Юрий Бондарук

    п н х спущеный с х... со своим кредитом я зарплату получаю чеками в доларах

    З.А.Глядач reply Vladimir Sviridov

    МИ-ці кредити не просираємо,бо навіть не бачимо їх. Їх просирають ті,хто бере.
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    жопа )
  • З.А.Глядач

    Експерти? А навіщо вони потрібні,коли всі і так знають,що ВСЕ буде підвищуватися.

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply З.А.Глядач

    терпи , а то Путин нападет ! )

    З.А.Глядач reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Як нападьот,так і отпадьот :))
  • Задунайский Торонтуй

    Пообещайте Порошенко перевыборы и он пообещает вам снижение курса.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up