Водійка "Шкоди" на Тімірязєва збила двох мамочок з колясками. В лікарні з переломами 4 людини

Водійка "Шкоди" на Тімірязєва збила двох мамочок з колясками. В лікарні з переломами 4 людини
Під колесами червоної "Шкоди" лежить перекинута рожева коляска. Навіть не погнута, всередині й досі лежать бублики та зернята з магазину. За двадцять метрів від неї - така ж, тільки синя коляска з одним розтрощеним колесом. Водійка на червоній "Шкоді" сьогодні, першого жовтня, збила двох мам з колясками по Тімірязєва. Чотирьох постраждалих з травмами забрала швидка, в однієї дитини перелом бедра.

- Летіла, куди вона летіла? Розкидала дітей по дорозі.Ми йшли навпроти, бачили це, - каже свідок Олександр.

По дорозі розкидані пляшечки та дитячі серветки. Перехожі, особливо з дітьми, бачать коляску під автомобілем та неодмінно запитують, що сталося. Цікавляться, чи всі живі. Діти просять пояснити батьків, чому так сталось. 

Previous Next

Відео дня

На місці події працювали слідчий та працівники Державтоінспекції. Вони повідомили, що постраждалих доправили в Дитячу обласну та лікарню на Київській.

Поруч стояв і молодий чоловік, який представився журналістові 20minut.ua родичем водійки. Сама жінка в цей час проходила стандартні аналізи для протоколу в наркодиспансері. 

- Вона за кермом нещодавно, в неї також була дитина в автомобілі. Я не знаю точно, що там сталось, але чи вона знепритомніла, чи що, але викрутила кермо і врізалась в людей. Вона не "летіла", пошкоджене тільки одне колесо на одній з колясок, - каже родич водійки.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Дарья

    Родич водійки каже, чи вона знепритомніла, чи що, хоче пом"якшити вирок для своєї родички.
  • Анонім

    То не тротуар зависокий, це дорогу не доасфальтували. тротуар новий, бордюри перевстановлені під нове асфатування дороги.
  • Анонім

    Це вже не водій! Все життя їй пішки ходити....у кращому випадку!

    Людина з головою такого б не зробила...
  • Моспанько Наталия

    Водій повинен передбачити!!! Це правило водія!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up