Вінничанин просить врегулювати рух на перехресті, що веде до мікрорайону «Академічний»

Вінничанин просить врегулювати рух на перехресті, що веде до мікрорайону «Академічний»
Ілюстративне зображення. Фото: poglyad.tv
  • Автор звернення пише, що мікрорайон стрімко розвивається, збільшується автомобільний потік, і через це на виїзді з нього постійно виникають затори.

Петиція з’явилася 9 червня, і вже за кілька днів під нею підписалися майже 300 людей з 350 необхідних. Автор звернення Павло Чайковський пише, що при виїзді з «Академічного» вулицею Шептицького в бік Сабарівського шосе, постійно ускладнений рух, доводиться стояти в заторах.

Павло пропонує кілька варіантів, як можна вирішити цю проблему:

1. Розширення проїзної частини вулиці Шептицького. На думку чоловіка, такий проект передбачає значні витрати та терміни реалізації. 

Відео дня

2. Зміна пріоритетності руху на перехресті вулиці Шептицького та Сабарівського шосе, а саме — головною дорогою зробити Шептицького.

3. Встановлення світлофору на даному перехресті, і в тестовому режимі відкоригувати потік транспорту відповідно від його кількості по кожному з напрямків.

Читайте також:

Тестовий режим та 23 світлофори. Що робитимуть з площею Гагаріна

Закон не писаний. За якими ПДР їздять на велосипедах, самокатах і моноколесах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • без

    ДА ИМ ПО БАРАБАНУ ВСЕ ЭТО-ОНИ БАБКИ КАЧАЮТ.
  • Лариса Кузнецова

  • Павел Чайковский

  • Павел Чайковский

    Прошу підтримати петицію.

    AK reply Павел Чайковский

    Давай зразу на тонель метро, трамвай, троллейбус петицію, вверх по трахенштрассе, до Гиренка занеси, він розгляне.

    Sasha Sinelnikv reply Павел Чайковский

    Когда покупал конуру в канализационном районе  о чём вообще думал??? а теперь все должны сделать переходы, парковки, светофоры и т.д - идите к гавностроителю гиренко и с него требуйте, селюки, вы должны платить за свою тупость и вам должно быть не удобно.

    Семен reply Sasha Sinelnikv

    Вот всем рядом с Вами просто повезло! Видимо теперь прежде чем что то купить или построить - все побегут к Вам за советом. Справитесь?) Глупый вопрос... Конечно!

    AK reply Семен

    Він правий. Забудовник косить 400-500% доходів і вкладає фактичний НУЛЬ у розвиток інфраструктури. І поки будуть такі олєні, які будуть брати все що попало, доти буде таке кидалово. Запам'ятай — частина вартості за житло — це розвиток інфраструктури, під'їзних шляхів, соціальних установ, освіти, паркової та дворової території. А ви звикли у квадратних метрах рахувати. Он, для чергової партії лосів за містом будують чергову партію курників біля об'їзної, ці наївні думатимуть, що їм миттєво ж місто трамвай туди пустить а потім метро. Ага. А коли діти підростуть, петицію про школу писатиме? А про що раніше думав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up