«Утворюється ожеледиця»: в Укравтодорі розповіли про стан доріг в країні

«Утворюється ожеледиця»: в Укравтодорі розповіли про стан доріг в країні
  • «Укравтодор» повідомляє, що у неділю, 13 грудня, проїзд дорогами державного значення забезпечено. Попри це, шляховики попереджують, що утворюється ожеледиця. Також в багатьох регіонах залишається мряка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Місцями невеликий дощ, мряка випадає у Вінницькій, Житомирській, Київській, Івано-Франківській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, у районах, де температура повітря мінусова, виникає загроза утворення ожеледиці», — вказано у повідомленні.

Також очікується туман у Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Закарпатській та Дніпропетровській областях.

Відео дня

«На перевальних ділянках доріг без опадів. Туман на Абранському та Латірському перевалах. Температура повітря -3 +1. Стан покриття на перевалах мокрий», — сказано у повідомленні.

В «Укравтодорі» уточнюють, що на дорогах державного значення виконують роботи з ліквідації ожеледиці та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо.

«Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено. Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1248 одиниць техніки та 1551 робітник», — додали у відомстві.

За повідомленням гідрометеоцентру 13 грудня хмарно, у південних, західних, північних, більшості центральних областей невеликі, місцями помірні дощі з мокрим снігом, подекуди ожеледь, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла, у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла, на півдні Одещини до 14°.

У північних та Центральних областях на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний,  східний, 7-12 м/с, у південно-східних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

 

Читайте також:

В Калинівці збили велосипедиста. Водій спішив до родички, яка потрапила в ДТП

На Вінниччині вже померла 331 людина від коронавірусу. Цифри по районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up