Пожежа у Вінниці: постраждали три родини

Пожежа у Вінниці: постраждали три родини
По вулиці Колгоспній на Старому місті загорілися житлові будинки. Через сильний вітер вогонь швидко поширювався.

Перша група рятувальників на двох машинах намагалася відбити полум’я від дахів.


Про те, що у сусідів через паркан загорівся дах, жінка побачила вже коли люди на вулиці підняли крик.
- Я була у кімнаті, що далі і не бачила цього, але коли вийшла на вулицю, другий поверх у сусідів вже горів. Тут матеріал з якого він зроблений – легкозаймистий, і полум’ям швидко охопило увесь дах.

Відео дня
>Усі, хто побачив чорний стовп диму, відразу почали викликати службу „101”. Люди кажуть, що після виклику довелося чекати на рятувальників хвилин 30-40.


Детальніше про подію читайте найближчим часом.

Детальніше читайте тут:
Пожежа у Вінниці залишила без даху три родини

У Вінниці на Старому місті згорів будинок
Як допомогти постраждалим від пожежі вінничанам, читайте тут:
Пожежа у Вінниці на Старому Місті забрала у людей житло

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    Ув. редакция, вы можете изложить реквизиты пострадалых семей - чтобы все желающие могли помочь? Те реквизиты, которые некоторые участники обсуждения скидывают прямо в комментарии, как бы вам сказать, не уверен что дойдут к адрессату, что ли.. Хотелось бы, что бы это все было чётко, тоесть вы, редакция, специально печатаете статью с реквизитамы, дабы людям (нехорошим) не повадно было наживаться на чужом горе. Спасибо! Искренне сочувствую пострадалым семьям, пожар - это страшно, сам пережил..

    Anonymous reply Anonymous

    не авторизируется чё то...

    Anonymous reply Anonymous

    Опять забыл войти на сайт..
  • Anonymous

    Взагалі це звернення писала я в контакті на УКРАЇНСЬКІЙ мові, а потім на сторінці сового однокласника скопіювала на РОСІЙСЬКІЙ мові номер картки та ПІБ. Цього цілком достатньо цих данних для банка. Я думаю, що зараз не час дискусувати на тему правильності правопису)))На вулиці йде сніг-люди залишились без даху над головою, а тут це й така брехня написана-чому ж дивуватись-зараз і засоби масової інформації куплені теж.
  • Anonymous

    Друзі!Всі чули або бачили, що 15березня сталась страшна пожежа на Старому місті, внаслідок якої три родини залишились без даху над головою практично ще серед зими. Так ось постраждала родини мого однокласника ось реквізити 4149 4374 0628 3489 Дяченко Александра Владимировна - номер карты приватбанка. Будь ласка, допоможемо, адже Земля кругла і ніхто навіть не знаю, що буде з кожним з нас завтра.

    Anonymous reply Anonymous

    извини,для банка нужны точные сведения! иди учись русскому или украинскому@!

    Anonymous reply Anonymous

    Для приват банка достаточно номера карточки! Человек написал просьбу о помощи, какая разница, каким языком?
  • Anonymous

    хочу ще додати, що була свідком цієї страшної пожежі і до цих пір не можу зрозуміти, чому пожежники прибули аж через 40хв, адже найближча пожежна частина знаходиться біля мене якраз(школа №19), а це максимум 5-7хв їзди(( просто байдужість і халтність з їхньої сторони((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up