Чоловік на «Ауді» збив дівчину та втік

Чоловік на «Ауді» збив дівчину та втік
28-річний водій іномарки збив свою 18-річну односельчанку. Вночі він не помітив дівчину, яка поверталася додому з сільського клубу. Злякавшись відповідальності водій вирішив втекти.

Подія сталася 19 серпня о пів на дванадцяту годину ночі у Могилів-Подільському районі.  Міліціонерам зателефонували з лікарні і повідомили, що з переломом кісток тазу госпіталізована 18-річна жителька одного з сіл району. Такі травми характерні для  ДТП.

Вживши необхідних заходів, працівники міліції встановили, що дівчину збила іномарка темного кольору. За кілька годин правоохоронці встановили особу водія причетного до аварії. Ним виявися 28-річний односелець потерпілої. Чоловік пояснив, що злякався відповідальності, тому залишив місце автопригоди. Його автівка з пошкодженим лобовим склом та фарою поміщена на арештмайданчик - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up