У Вінниці хлопці отруїлись чадним газом

У Вінниці хлопці отруїлись чадним газом
Першого квітня в одному із гаражів гаражного кооперативу, що в мікрорайоні Пирогово знайшли двох мертвих хлопців. Юнаки отруїлися чадним газом працюючого автомобіля.

Зникли хлопці в четвер у вечері, на дзвінки не відповідали. Коли їх знайшли, автомобіль вже не працював – сів акумулятор і закінчилось пальне.
Напередодні хлопці взяли ключі від машини „Рено” у вітчима одного з них, розповіли у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції. Юнаків було троє. Вони каталися на машині і пошкодили її. Ввечері домовилися відремонтувати, щоб власник авто не помітив. Один із хлопців пішов додому. Двоє лишилися працювати коло машини вночі.
- Стався нещасний випадок, - говорить начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко.
За його словами, хлопці вирішили поспати в машині. Щоб зігрітися, ввімкнули її. Двері гаража замкнули зсередини. Вранці наступного дня третій товариш телефонував друзям, але вони вже не відповідали на дзвінки. Коли прийшов до гаража, то наткнувся на замкнені двері. Після цього на місце викликали міліцію. Коли гараж відкрили, знайшли тіла мертвих юнаків, які отруїлися чадним газом.

Читайте також:

У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Наталья Гончарук как всегда жжёт!!!!!! А чем твоя статья отличается от вчера опубликованной "У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово "?????????!!!!!!!! Ты АПАЗДАЛА!!!!!!......это у же не новость!

    Anonymous reply Anonymous

    офіційне підтвердження отриманої на місці інформації - це теж новина. тим більше, що є вже кваліфікація випадку. а з приводу, чим стаття відрізняється від вчорашьньої, то відмінності шукати - ваша робота. дякую, що нас читаєте, шкода тільки, що неуважно
  • Anonymous

    ЫЫЫЫ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 До Небесного легіону приєднався солдат Віктор Ваврух з Бару 20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up