Ще одна людина померла після пожежі в санаторії Хмільника

Ще одна людина померла після пожежі в санаторії Хмільника
Внаслідок пожежі в санаторії «Поділля» померло уже двоє людей. 73-річна жінка, жителька Кривого Рогу, загинула одразу під час пожежі. Її обгорілий труп рятувальники виявили між третім і четвертим поверхами спального корпусу.

48-річний Геннадій Косецький, громадянин Молдови, житель міста Бєльци, помер учора, 9 лютого, в лікарні. Рятуючись від вогню, чоловік вистрибнув з вікна четвертого поверху будівлі. Тілесні ушкодження, які він отримав під час падіння, виявилися несумісними з життям.
Усіх постраждалих від пожежі відпочиваючих переселили до іншого корпусу. Тим, хто не добув термін лікування і вирішив повернутися додому, повернули гроші.
Крім правоохоронців, прокуратури та рятувальників, на місці події працює губернаторська комісія з розслідування причин пожежі в санаторії.
- Усім постраждалим від пожежі цілодобово надається допомога. Ми намагаємося у найкоротший термін допомогти людям відновити втрачені документи. Робимо все можливе, щоб постраждалі не залишились наодинці з бідою, - говорить начальник Хмільницького райвідділу міліції Володимир Канюк.
На першому поверсі одного з корпусів санаторію працівники міліції створили штаб для прийому людей, що постраждали від пожежі. Правоохоронці допомагають відновити паспорти, водійські посвідчення та інші документи, що згоріли. Дільничні інспектори міліції разом з постраждалими шукають їх речі, що вціліли.
За словами начальника обласного управління карного розшуку Олександра Глянька, уже є підозрювані в причетності до пожежі, подробиці – таємниця слідства.
- Обгорілий труп, що був виявлений біля Хмільника 24 грудня, до цієї справи ніякого відношення не має. Це було вбивство через «квартирне» питання, - каже він.
Нагадаємо, що в ніч з 7 на 8 лютого в санаторії «Поділля» у місті Хмільник Вінницької області сталася пожежа. В цей час у приміщенні знаходилися понад 150 відпочиваючих. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками частини другої статті 270 Кримінального Кодексу - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі.
Читайте також:
На Вінниччині горів санаторій
У Хмільнику згорів санаторій: люди стрибали з вікон
Пожежа у санаторії Хмільника пов'язана з помстою?

Медалі від президента отримали вінницькі рятувальники

Постраждалим від пожежі у Хмільнику відшкодували збитки

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    если бы пожарники вместо срубить денег по больше занимались предупреждениями и обучениями этого не было бы, а так для них погиб еще один приход штрафов и поборов . Когда то служба пожарником считалась только для людей смелых , сильных и решительных , а сейчас лишь бы денег срубить по больше , а дальше даст бог несгорит.
  • Anonymous

    Ходили слухи, что Янык со своими бармалеями хотели прихватизировать энти объекты...видимо воплощается стратегия...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up