На Вінниччині горів санаторій

На Вінниччині горів санаторій
В пожежі в санаторії в Хмільнику загинула одна людина, десятеро – з травмами та отруєнням чадним газом госпіталізовані до лікарні Хмільника, 150 – вдалося врятувати.

 За інформацією обласної, прес-служби рятувальників, сьогодні вночі в Хмільнику Вінницької області загорілась двоповерхова будівля клубу „Санаторію Поділля”. Вогонь перекинувся на восьмиповерховий адміністративно-спальний корпус самого санаторію. У цей час там перебувало більше 150 людей - відпочиваючих та персоналу. Під час гасіння пожежі рятувальники витягли з вогню 150 людей та не допустили загорання верхніх поверхів будівлі.

Одна людина загинула, десятеро - з травмами та отруєнням продуктами горіння госпіталізовані до лікарні міста Хмільник. До гасіння пожежі залучалося п’ятнадцять відділень оперативно-рятувальної служби, оперативна група міліції. Причина пожежі встановлюється.

Детальніше читайте тут:
У Хмільнику згорів санаторій: люди стрибали з вікон

Відео дня
>Пожежа у санаторії Хмільника пов'язана з помстою?

Ще одна людина померла після пожежі в санаторії Хмільника

Медалі від президента отримали вінницькі рятувальники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    12-10 по Киеву. И санаторий ВСЁ ЕЩЁ горит... хотя официально его потушили ещё ночью...
  • Anonymous

    Та підпал скоріше за все! Бо цей занаторій, хоче приборкати до своїх рук якийсь депутат...

    Anonymous reply Anonymous

    этот санаторий ТОВ и у него уже есть "хозяин"
  • Anonymous

    Не прошло и пол дня, как 20 минут разродилось новостью. Да на всеукраинских новостных сайтах эта новость была еще в 8 утра. Я знаю что комментарий мой сейчас удалят, но ребята, это просто стыдно. Повышайте оперативность. Это в первую очередь увеличит вашу популярность

    Anonymous reply Anonymous

    Згоден, оперативності НЕ вистачає. Тут завжди не поспішають, і інформація йде з запізненням.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up