У вівторок вінницькі ринки бастуватимуть

У вівторок вінницькі ринки бастуватимуть
У вівторок ринки міста знову не працюватимуть. 16 листопада підприємці з усієї країни оголошують Днем всеукраїнської акції протесту проти прийняття Податкового кодексу.

На десяту ранку підприємці зустрічаються біля «Книжки», і підуть пішою ходою до облдержадміністрації. Ще близько 300 вінничан планують поїхати автобусами до столиці і взяти участь у київському мітингу, на який також з’їдуться підприємці з усієї країни. Підприємці кажуть, якщо Податковий кодекс буде прийнятий — то їм нічого не залишиться як припинити свою роботу не на один день, а назавжди.
Читайте також:
Опубликована новая версия Налогового кодекса

Віницькі підприємці кричали “Ні!” касовим апаратам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Anonymous

    Да на последок к теме: надо купить уплотнитель к холодильнику Снайге (НА БАЗАРЕ ЭТО НЕ КУПИШЬ) так в сервис-центре за 1,5м. этой резинки правят 175грн. , и скажите мне откуда такие цены уважаемые?

    Anonymous reply Anonymous

    Это был крик души :-)
  • Anonymous

    Вообщем Римский принцип "Разделяй и властвуй" виден по отзывам всяких приблудных винничан, которые сидят на нагретых местах, на 30-летия Победы 21, и дзявкают на людей. Те кто зарабатывает в день по 1000 грн. на такие акции не ходит, а когда закроют базары то вы по-другому запоёте, будете как в Москве покупать сапоги за 2-3 тысячи, которым красна цена 500грн.

    Anonymous reply Anonymous

    ой.. проняло.... это ты барыг то людями называешь?

    Anonymous reply Anonymous

    Не дрейфь, целы будут базары твои. Спорим, что они как работали, так и будут работать ?

    Anonymous reply Anonymous

    Они не мои, а всяких "братанов", которые наверное твои друзья. А по поводу всего этого советую почитать http://www.epravda.com.ua/publications/2010/08/11/244528/ Меморандум України та МВФ Чтобы знать откуда всё растёт, проанализировать так сказать , поразмыслить если умеешь.
  • Anonymous

    я сам торгую на рынке..меня эти забастовки утомили откровенно говоря.. пусть бастуют те кто не входит в 300 000 грыней в год.. я человек маленький...а если ты зарабатываешь серьёзно,то чево ж возмущаться??? у меня и так не очень торговля,так ещё эти забастовки! кому они на руку??? на руку только обеспеченным ЧП,которые имеют возможность сидеть неделями и не работать!
  • Anonymous

    Не знаю, як у Вінниці, а в Києві цей день отримав назву "чистий вівторок". Половина гендлярів перестала захаращувати київські вулиці, площі й підземні переходи й скупчилася на Майдані. То й правильно, сміття й помиї потрібно концентрувати.

    Anonymous reply Anonymous

    А таких пройдисвітів, треба концентрувати в концтаборах

    Anonymous reply Anonymous

    Гляжу, Майдану нужно новый статус присваивать, хотя те массы, которые на нем бузить периодически собираются, в основном, отношение к СЭС имеют...

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю, ни один "майдан" никогда не был стихийным собранием, и что на самом деле за любым "майданом" стоит кукловод, который использует народ для достижения своих политических целей. Но особо пламенные "революционеры" искренне считают, что "майданы" делают они сами.

    Anonymous reply Anonymous

    Ессно. За любой акцией или полит силой стоит кукловод, жаль только что придурки, которые на это ведутся, своим тупорылым энтузиазмом осложняют жизнь всем. ИМХО

    Anonymous reply Anonymous

    Вот именно !

    Anonymous reply Anonymous

    Улыбнуло в свое время: http://www.youtube.com/watch?v=0QNeVJp4Amk

    Anonymous reply Anonymous

    Конечно пора, он уже давно стал неотъемлемой частью культуры. Теперь это организованное собрание большой толпы пролетариев умственного труда с требованием чего-от властей. Или сначала собираться, потом думать, чего требовать, а если не придумали — потанцевать под музыку, побухать, попи.деть и разойтись по домам (что, собственно, и является итогом любого "Майдана").
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up