Лікування Оксани Кандиби оплачує водій, що її збив

Лікування Оксани Кандиби оплачує водій, що її збив
Щодня Петро Войцехівський, водій "Форду", що збив Оксану Кандибу, приходить до реанімації. Дівчину лікують за його кошти. Біля реанімаційного відділення він зустрічається з мамою Оксани - Оленою Кандибою. Між собою вони спілкуються спокійно.

- З приводу участі водія у лікування Оксани, я не маю жодних претензій, - каже Олена Кандиба. - До життя доню повернули за його кошт.

Петро Войцехівський - генеральний директор вінницької фірми. Скільки грошей він витратив на медикаменти для збитої дівчин, чоловік казати не хоче.

- Це секрет, - коротко відказує водій.

Відео дня
>У палату до Оксани Петро Войцехівський не заходив. У реанімацію йому ходу немає. Туди пускають лише маму, та й то не щодня. Перших п’ять днів, коли стан Оксани був найважчий, Олені Кандибі не дозволяли навіть подивитися на доньку.

- Оксані вже краще, - каже начмед Лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко. - Вона дихає самостійно, вже опритомніла. Днями ми плануємо перевести її у нейрохірургію.

За словами Богдана Трохименка, велика частина медикаментів, якими лікують Оксану Кандибу надається з фонду лікарні. Інша частина купляється родичами дівчинки. Звідки родичі беруть кошти на них, лікар не знає.

- Мене це просто не повинно цікавити, - каже він.

Також Богдан Трохименко зазначив, що спрогнозувати суму, в яку обійдеться лікування, дуже важко.

- Слава Богу, зараз їй вже краще, - каже Олена Кандиба. - Оксана при свідомості, у здоровому розумі, всіх впізнає. Але поки що не розмовляє. У неї є така дощечка і вона на ній пише усе, що їй потрібно.

Щодо того, чи дійде справа про наїзд на Оксану до суду - ні Олена Кандиба, ні Петро Войцехівський казати не беруться.

- Ще дуже рано про це думати, - каже мати дівчини. - Оксана ще у реанімації. Зараз головне - це її життя і здоров'я.

Гроші, що зібрали Друзі Оксани, за словами Олени Кандиби підуть на реабілітацію дівчини. Адже до повного одужання ще далеко.
Читайте також:
Оксану Кандибу перевели із реанімації
Оксані Кандибі уже краще
На лікування Оксани Кандиби гроші збирали усім містом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (75)
  • Anonymous

    Послушайте!!!Может хватит обгаживать ребят и обливать их помоями?Неужели не надоело?Они стараются помочь подруге и многие за это им благодарны!!!А на счет фоток---это просто глупо обсуждать.На них нет ничего запрещенного.Кстати,если вы в курсе У Флинта пачка сока дороже вина.И если они бутылку вина ,кстати самого дешового взяли то им по 18-19 лет.Или может кто-то видел что у них поляна была накрыта и столы от явств ломились? Или они от кого-то прятались?А те из Вас ,кто гадости пишут может воду из под крана пьют и светятся порядочностью?--Сомневаюсь.Все кто хорошо знаком с ребятоами,просто смеются над Вашим глупым умом. Не ровняйте всех по себе!!!А редактору Фролову давно пора взять интервью у родителей девочки ,что бы всякие гадостные коментарии прекратились! И не дай Бог,что бы с кем-то из Вас произошла беда,аВаши друзья побоятся Вам помочь,что бы не испытывать сплетни на свою голову!

    Anonymous reply Anonymous

    Я видел как они себя вели. Мне этого достаточно.

    Anonymous reply Anonymous

    Дорогой Жорик!Посмотри на себя со стороны!!!А потом обсуждай других!Тебя очень хорошо знают,и многие и не с лучшей стороны.Так что не напрашивайся на грубость.

    Anonymous reply Anonymous

    Кстати Жорик! Хочешь пару твоих фоток на сайт скину? Во все порадуются!Сам охренееш! Первая мысль у тебя будет----откуда меня знают?!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Буду рад пополнить семейный альбом=)
  • Anonymous

    2 Hippo – тут под разными никами сидит облажавшийся журналист сотоварищи и пытается хоть как-то реабилитироваться, обсерая хорошее дело. Hippo, не тратьте времени. Пусть развлекается сам с собой. --- рrogram_Ёр

    Anonymous reply Anonymous

    Вот черт, раскусили! Как вы так проницательно?
  • Anonymous

    Блин, не могу добавить коммент!!!
  • Anonymous

    Жертвовать надо безкорыстно. Не скопидомствуйте... Считать чужие деньги - пошло!!! Дети - молодцы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up