Перший день Опера фест Тульчин: дощ був, але святу не завадив

Перший день Опера фест Тульчин: дощ був, але святу не завадив

Перших два дні фестивалю присвячені дітям. На KIDS OPERAFEST 4 червня глядачі насолоджувалися казковою оперою «Король Дроздобород» та унікальним концертом-шоу «Colours of the wind!» від солістів Disney Entertainment. Мало ще бути захоплююче вогняне шоу, але його відмінили через негоду

Ще задовго до початку фестивальної програми на територію палацу Потоцьких почали сходитися глядачі. Здебільшого це батьки з дітьми, підлітки, шкільні екскурсійні групи. Вони фотографувалися біля численних фотолокацій, брали участь у майстер-класах, розважалися з аніматорами та відвідували музей у палаці.

Operafest відкрила казкова опера «Король Дроздобород» у виконанні Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва.

Відео дня

Поставлена за мотивами однойменної казки Братів Грімм, саме ця поставка  за результатами найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль» була визнана «Кращою дитячою виставою» 2018 року.

Перед початком другого концерту почав накрапати дощ, але глядачі не розходилися, повідкривали парасолі і приготувалися дивитися шоу від Діснея. Прозвучали всі улюблені пісні з мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Бембі», «Тарзан», «Пінокіо» та багато інших у виконанні американських співаків, які озвучують нові роботи компанії Дісней.

Сьогодні, 5 червня о 17.00 на юних глядачів чекає мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна». До речі, перед концертом в палаці Потоцьких можна навчитися плести справжню кольчугу і дізнатися найбільш захоплюючі факти про цей унікальний захисний обладунок. Будуть тут і майстер-класи з виговлення старовинних прикрас.

Завтра у роботі фестивалю перерва, а вже 7 червня о 19.00 Grand Operafest Tulchyn відкриє грандіозний концерт «Гала-Опера» та прем'єра всесвітньовідомої оперної ораторії Роберта Шумана «Рай і Пері». Цього ж дня о 22.00 глядачів чекає оперета у стилі «українського танго» «Гуцулка Ксеня». Але це ще не все! Після півночі, з 00.15 до 2.00 усіх буде вражати нічна програма: хорове шоу та балет «Історії у стилі танго»

Читайте також:
Краса вогню і містики: «Вампіри» повертаються на OPERAFEST TULCHYN!
Гарячі тропіки на OPERAFEST TULCHYN: готуйтесь до атмосфери кубинського карнавалу!
OPERAFEST TULCHYN: розповіли, яким буде цьогорічний фестиваль (програма)
«Тисяча і одна ніч» під відкритим небом Палацу Потоцьких
Секрети давніх ювелірів! Виготовити старовинні прикраси V–VІ століть може кожен
«Кольчуги колись робили і на слонів!» Краєзнавчий музей запрошує діток на майстер-клас з кольчугоплетіння
Найвідоміший тенор Польщі виступить на фестивалі OPERAFEST TULCHYN на Вінниччині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up