За травень в АТО понесли великі людські втрати. Більші ніж за останній рік

За травень в АТО понесли великі людські втрати. Більші ніж за останній рік

Травень 2016 року став для України чорним. Втрати, які понесла українська армія в зоні АТО перевищили показники за останній рік.

Протягом місяця в зоні АТО загинуло 26 українських воїнів, повідомив Секретар РНБО Олександр Турчинов.

- Ми втратили дуже багато героїв, дуже багато поранених, - підкреслив він. - Все це говорить про те, що Росія не збирається виконувати мирний план врегулювання. Навпаки, вони все роблять для того, щоб його зірвати. Кремль відпрацьовує нові бойові технології і військові схеми проведення сухопутних операцій.

Російсько-терористичні війська активно використовують заборонене мінських угодами важке озброєння, в тому числі великокаліберну артилерію і системи залпового вогню.

Відео дня

Нагадаємо, що вчора, 2 червня, перестало битися серце 19-річного вінничанина Євгена Костюка, якого поранили в зоні АТО напередодні.

Коментарі (3)
  • Анонім

    03.06.2016

    Под Авдеевкой ликвидирован 19-летний боевик «Правого сектора» из Винницы Евгений Костюк.



    В результате боевых действий в авдеевской промзоне был тяжело ранен в голову боевик «Правого сектора»* Евгений Костюк по кличке «Шлёцик».



    30 мая он был доставлен в днепропетровскую областную клиническую больницу им. Мечникова, где и скончался 3 июня.
  • Anonymous

    "Президент України Петро Порошенко своїм указом нагородив орденом Богдана Хмельницького II ступеня міністра оборони Степана Полторака і командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова"

    Жаль хлопців. Кожна війна завершується миром, але зі сторони влади припинити кровопролиття шляхом переговорів, поступок та компромісів особливого бажання не має. Питання кредиту МВФ, амбарна книга ПР, місце у міністерстві та посада прокурора ці питання ближче владі. Якщо взяти за приклад Югославію та Абхазію, то нам не слід сподіватись на любов людей з окупованих тереторій. Шляхи повернення Криму?. На мій погляд це не шлях повернення а шлях зародження у кримчан ненавісті до України, хоча ще рік до того такого не було. Сподівання на смерть Путіна, -утопія у нас половина населення скоріще вимре з такою політикою, з таким тарифами. Щось не ті методи Україна обрала для мирного вирішення проблем.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up