З загиблим Тарасом Сичом можна буде попрощатись в "Плеяді"

З загиблим Тарасом Сичом можна буде попрощатись в "Плеяді"
Завтра, 27 березня, Вінниця прощатиметься з Тарасом Сичом, бійцем батальйону «Київська Русь», який загинув на 48 році життя у «Дебальцевському котлі».

Попрощатись з героєм можна буде  з 10.00 у "Плеяді".
Нагадаємо, Тарас Сич загинув 13 лютого. Мінометний снаряд розніс кухарську палатку.  Як розповіли родичі загиблого, тіло загубилось в Артемівську, його щодня шукали волонтери та по крихтам дізнавались інформацію. До пошуку долучилось багато організацій,  та їх силами тіло знайшли у Дніпропетровську. Повідомили рідним про це у минулий четвер. 

 

Коментарі (2)
  • Жанна Кузнєцова

    Він був ватажком з самого дитинства. Вінничани пам'ятають клуб "Бригантина" по вихованню патріотів, а не тільки за місцевістю понад річкою Південний Буг. Тарас був лідером у Бригантині, також в інших закладах де він спілкувався з однолітками. В організації концертів, виступів   завжди був на сцені, в центрі уваги. Вмів за собою повести людей. Миттево знаходив вихід з різних ситуацій. Своїм прикладом доводив що в житті можна досягти своєї мети. Ніколи не цурався роботи - будучи студентом працював двірником зранку, щоб мати більшу фінансову свободу. Напевне його переконання в тому що ми Вінничани маємо жити краще і в тому що треба боронити свою землю привели на передову. Тарас "живий" в наших сердцях. Ми будемо далі розбудовувати нашу Україну і як співають в пісні "За себя и за того парня"

    Спочивай з миром.
  • Дарья

    Вічна пам"ять. Співчуття рідним та близьким.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up